Πατέρας Τοπαλούδη: «Περιμένω την ανώτερη ποινή που υπάρχει»

Ξέσπασε για την παρέμβαση Σκέρτσου και ΔΣΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου αναμένει σήμερα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για να νιώσει μια μικρή ικανοποίηση για τη μνήμη της κόρης του. 

Σκέρτσος για δίκη Τοπαλούδη: Τα δικαστήρια δεν είναι «λαϊκή απογευματινή»

«Περιμένω την ανώτατη ποινή που προβλέπει η ελληνική Δικαιοσύνη. Αν υπήρχε θανατική ποινή, θα περίμενα θανατική ποινή» είπε ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης , μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ δεν έκρυψε την οργή και την πίκρα του για την ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Α. Σκέρτσου. 

Δίκη Τοπαλούδη: Τι απαντά ο Σκέρτσος μετά την κριτική που δέχθηκε

«Είναι εξωφρενικό να έρχονται εδώ και να μας εμπαίζουν σαν οικογένεια», ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης και ζήτησε απ’ όλους να σταματήσουν να παίζουν παιχνιδάκια στη μνήμη της κόρης του.

«Αν θέλουν να λύσουν διάφορα ζητήματα, να το κάνουν εκτός δικαστηρίου. Όχι στη μνήμη της κόρης μας», είπε φανερά ενοχλημένος.

Απίστευτη κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - κυβέρνησης για τη δίκη στην υπόθεση Τοπαλούδη!  

 Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας, Ε. Γκιουγκής ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ανάρτηση του κ. Σκέρτσου. 

«Κανένας υπουργός δεν έχει προσωπική άποψη ποτέ. Έπρεπε να προσέχει ο Σκέρτσος και να μην εκφραστεί στο θέμα αυτό», σχολιάζοντας ιδιαίτερα το γεγονός πως η κριτική έγινε την παραμονή της απόφασης.

Συνεχίζεται η δίκη Τοπαλούδη - Παραμένει στην υπόθεση η εισαγγελέας

«Δεν επηρεάζονται οι δικαστές και οι τέσσερις ένορκοι που είναι πολίτες όταν βγαίνει ένας υπουργός και μιλάει για λαϊκά δικαστήρια; Καλώ τον πρωθυπουργό να πάρει θέση. Να αφήσουν τους δικαστές να βγάλουν απόφαση ανεπηρέαστοι. Να μην εκμεταλλεύονται κάποιοι τη δημοσιότητα αυτής τη δίκης για να προβάλουν προσωπικές φιλοδοξίες», είπε ο κ. Γκιουγκής σε έντονο ύφος.  
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top