Κορωνοϊός: Δεύτερος θάνατος σε 24 ώρες- Στους 155 οι νεκροί

Ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στο «Σωτηρία» το τελευταίο θύμα

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημεριανού δελτίου του Star για τη συρροή κρουσμάτων στο νοσοκομείο «Ελπίς» 

Δεύτερος ασθενής κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες, με τον αριθμό των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα να φτάνει στους 155. Το τελευταίο θύμα είναι ένας 95χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και φέρεται να είχε υποκείμενα νοσήματα. 

Κορωνοϊός: Στους 154 οι νεκροί - Κατέληξε 53χρονος

Νωρίτερα το πρωί, ένας ακόμη άνδρας, ηλικίας 53 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε στο «Σωτηρία».

Στο νοσοκομείο «Ελπίς» επικράτησε ανησυχία καθώς ασθενείς, γιατροί και νοσηλευτές μολύνθηκαν από θετικό στον ιό ασθενή, ο οποίος στο πρώτο τεστ ήταν αρνητικός. Σε προληπτικό κατ' οίκον περιορισμό βρίσκονται 25 άτομα από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο νοσοκομείο «Ελπίς» από συρροή κρουσμάτων

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η γιγαντιαία επιχείρηση στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, μετά τον εντοπισμό συνεχόμενων κρουσμάτων κορωνοϊού, μεταξύ των κατοίκων. Σύμφωνα με τον καθηγητή επιδημιολογίας κ. Χατζηχριστοδούλου, ελήφθησαν περίπου 600 δείγματα από τους κατοίκους του οικισμού, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν μέχρι αύριο, Πέμπτη.

Κορωνοϊός: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα

Χθες Τρίτη, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 18 νέα κρούσματα στη χώρα, με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στην Ελλάδα να ανέρχεται στα 2.744, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από αυτά, τα 608 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.308 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top