Τροχαίο στην Κρήτη: «Δεν καθόταν στο τιμόνι αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ»

Όσα είπε ο παιδικός φίλος και κουμπάρος του άτυχου 35χρονου

Συγκινητικό ήταν το «αντίο» του κουμπάρου του 35χρονου που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη. Η σύζυγός του παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ τα δύο τους παιδιά έχουν διαφύγει τον κίνδυνο. Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του 35χρονου δεν γνωρίζει για τον χαμό του. 

Τροχαίο στην Κρήτη: «Πάγωσαν» στο νοσοκομείο όταν είδαν ποιος ήταν ο νεκρός

Όπως είπε ο κ. Στέλιος Καμνάκης, παιδικός φίλος και κουμπάρος του άτυχου 35χρονου, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόκειται για έναν άνθρωπο οικογενειάρχη, ο οποίος «δεν καθόταν στο τιμόνι αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ». 

Τα λόγια του κουμπάρου φαίνεται πως επαλήθευσαν και οι Αρχές, καθώς από τις πρώτες εκτιμήσεις, ούτε ο 35χρονος αλλά ούτε και ο οδηγός του άλλου οχήματος βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο κ. Καμνάκης αποχαιρέτισε τον φίλο και κουμπάρο του με μια συγκινητική μαντινάδα. 

Θρήνος στην Κρήτη για 35χρονο πατέρα που χάθηκε σε τροχαίο

Σύμφωνα με τον θείο του άτυχου άνδρα, η γυναίκα δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. «Περιμένουμε να ξυπνήσει για να δούμε πώς θα αντιδράσει» είπε. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η υπερβολική ταχύτητα του ενός από τα δύο αυτοκίνητα φαίνεται μέχρι στιγμής ότι είναι η αιτία του  τροχαίου δυστυχήματος.

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι ο 35χρονος ήταν γιος εργαζόμενου στο νεκροτομείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όταν το ΕΚΑΒ τον μετέφερε εκεί οι συνάδελφοι του πατέρα του, γιατροί και νοσηλευτές, «πάγωσαν». Ήταν για όλους πάρα πολύ δύσκολο να μεταφέρουν τη δυσάρεστη είδηση στον πατέρα του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top