Θρήνος στην Κρήτη για 35χρονο πατέρα που χάθηκε σε τροχαίο

Στην εντατική η σύζυγός του – Τραυματίστηκαν τα παιδιά του

Για μια ακόμα φορά η άσφαλτος στην Κρήτη βάφτηκε με αίμα, βυθίζοντας στο πένθος μια ακόμα οικογένεια. Ένας 35χρονος πατέρας από τη Μεσαρά, άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σφοδρό τροχαίο που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλα έξι άτομα, ανάμεσά τους η σύζυγος του νεκρού και τα δύο παιδιά του. 

Σύμφωνα με το cretapost όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ. Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε δρόμο των Μοιρών. 

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ο 35χρονος, η 30χρονη σύζυγός του, τα δύο τους παιδιά, εννέα και πέντε ετών κι ένας ακόμα 24χρονος. Στο δεύτερο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άνδρες 21 και 23 ετών. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα ο άτυχος 35χρονος να υποκύψει στα τραύματά του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, ενώ στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται διασωληνωμένη η σύζυγός του. 

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα δύο παιδιά τους, η υγεία των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει. Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο εκτός κινδύνου. 

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ενώ ο κουμπάρος του, ανέβασε μια μαντινάδα στη σελίδα του στο Facebook για να τον αποχαιρετήσει. 

Καλοστραθιά κουμπάρε μου Άντρα κατσούνα Γιάννη,

κι ο μισεμός σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βάνει

Ο μισεμός σου εμπίχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,

μες την καρδιά που εδά λυγά, πονεί και υποφέρει

Ο μισεμός σου έφερε δάκρυα των αθρώπο,

Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγύρουν τρόπο

Πάντα σαφί η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,

και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνησή σου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top