Τροχαίο στην Κρήτη: «Πάγωσαν» στο νοσοκομείο όταν είδαν ποιος ήταν ο νεκρός

Τα νέα στοιχεία για την τραγωδία με θύμα έναν 35χρονο πατέρα

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τα νέα στοιχεία για την τραγωδία 

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη και είχε ως αποτέλεσμα ένας 35χρονος πατέρας από τη Μεσαρά να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Η τραγωδία συνέβη όταν το αυτοκίνητό στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες 21 και 23 ετών.

Η 30χρονη σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα δύο παιδιά τους, 9 και 5 ετών, η υγεία των οποίων δεν κινδυνεύει.

Θρήνος στην Κρήτη για 35χρονο πατέρα που χάθηκε σε τροχαίο

Τι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, η υπερβολική ταχύτητα του ενός από τα δύο αυτοκίνητα  φαίνεται μέχρι στιγμής ότι είναι η αιτία του  τροχαίου δυστυχήματος. 

Υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος πριν τη σύγκρουση ενώ οι αρχές έχουν κάνει αλκοτέστ στον 23χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος. Ο νεαρός παραμένει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ ο άλλος επιβάτης 21 ετών έχει πάρει εξιτήριο. 

Το τροχαίο έγινε σε ευθεία δεν υπήρχε δηλαδή πρόβλημα με την ορατότητα. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Ξαφνικά όμως το ένα αυτοκίνητο πέρασε στο ρεύμα του άλλου και για λίγα εκατοστά έγινε το κακό.

Τραγική ειρωνία; Το θύμα από το τροχαίο είναι γιος εργαζόμενου στο νεκροτομείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όταν το ΕΚΑΒ τον μετέφερε εκεί οι συνάδελφοι του πατέρα του, γιατροί και νοσηλευτές, «πάγωσαν». Ήταν για όλους πάρα πολύ δύσκολο να μεταφέρουν τη δυσάρεστη είδηση στον πατέρα του.

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της τραγωδίας

Η συγκινητική μαντινάδα του κουμπάρου του 35χρονου

Η είδηση του θανάτου του 35χρονου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ενώ ο κουμπάρος του, ανέβασε μια μαντινάδα στη σελίδα του στο Facebook για να τον αποχαιρετήσει. 

Καλοστραθιά κουμπάρε μου Άντρα κατσούνα Γιάννη,
κι ο μισεμός σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βάνει
Ο μισεμός σου εμπίχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,
μες την καρδιά που εδά λυγά, πονεί και υποφέρει
Ο μισεμός σου έφερε δάκρυα των αθρώπο,
Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγύρουν τρόπο
Πάντα σαφί η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,
και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνησή σου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top