Θρήνος για 26χρονο αθλητή που «έφυγε» ξαφνικά κατά τη διάρκεια προπόνησης

Συγκλονισμένη ολόκληρη η Καβάλα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας από τον ξαφνικό χαμό του 26χρονου αθλητή και προπονητή ποδοσφαίρου, Μάνου Καζατζόγλου. 

Ο νεαρός αθλητής, λόγω της καραντίνας, συχνά πήγαινε να προπονηθεί σε περιοχή κοντά στο πατρικό του. Τη μοιραία μέρα πήγε με φίλους σε ορεινή περιοχή της Καβάλας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της πόλης. Ήταν όμως πολύ αργά, καθώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή. 

Όνειρό του ήταν να γίνει αθλητής και το πέτυχε. Οι γονείς του ήταν περήφανοι για το μικρότερο από τα παιδιά τους και ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. 

«Ο Μάνος ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Ήταν ένα παιδί που ήταν με όλους φίλους και κανείς δεν μπορεί να πει κάτι κακό για εκείνον. Είχαμε πολλά όνειρα για εκείνον. Να τελειώσει τις σπουδές του, να του φτιάξουμε ένα γυμναστήριο, να εξελιχθεί προπονητικά. Έκανε πολύ απαιτητικές προπονήσεις και του έλεγα ότι πρέπει να προσέχει και ότι θα κουραστεί, αλλά εκείνος μου απαντούσε ότι δε θα πάθαινε τίποτα», είπε ο πατέρας του νεαρού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Οι δυο τους ήταν φίλοι και τα συζητούσαν όλα. Όπως είπε ο πατέρας του, ο ερχομός του άλλαξε τις ζωές του ίδιου και της συζύγου του, ενώ τον αγαπούσε όλη η τοπική κοινωνία που τώρα θρηνεί. 

«Όση ζωή μας απομένει θα πορευτούμε με αυτό το παράπονο, που έφυγε νωρίς. Ήταν η ψυχή μας, είναι πόνος αβάσταχτος αυτό που ζούμε», είπε με δάκρυα στα μάτια. 

«Η Παναγία το επέλεξε, τον πήρε μαζί της, θα το αντέξουμε κι αυτό. Θα τον θυμόμαστε πάντα κι εύχομαι ποτέ κανέναν γονιός να μη θάψει το παιδί του», πρόσθεσε. 

Ο Μάνος, τελείωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μετά συνέχισε στη Γυμναστική Ακαδημία. Ήταν προπονητής στα παιδικά τμήματα της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, όπου ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top