Σκότωσε τον άντρα της με καυτό νερό και πλάστη- Τι λέει ο γιος της 68χρονης

Παρατείνεται η κράτησή της - Εξετάζεται η ενοχή της σε ήρεμη κατάσταση

Τι είπε ο γιος της 68χρονης αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Καλαμάτας παρατείνεται για έξι μήνες η προσωρινή κράτηση της 68χρονης, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της ρίχνοντάς του καυτό νερό και χτυπώντάς τον στο κεφάλι με τον πλάστη.

'Ηταν το μεσημέρι της 13ης Οκτωβρίου του 2019, στη Σκάλα Μεσσηνίας, άγνωστο κάτω υπό ποιες συνθήκες, όταν η γυναίκα περιέλουσε τον 73χρονο σύζυγό της με βραστό νερό, προκαλώντας του σοβαρά εγκαύματα. Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και τον χτύπησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία. Δέκα ώρες αργότερα, ο 73χρονος κατέληξε. 

Μεσσηνία: Σκότωσε τον σύζυγό της στο κρεβάτι του - «Δεν άντεχα άλλο»

«Ήταν εκτός εαυτού, σαν ένας ταύρος που δε δαμάζεται» περιγράφει αποκλειστικά στη Ρούλα Κουσκούρη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος της 68χρονης για τη μέρα του εγκλήματος, όταν πήγε και την είδε στο τμήμα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η μητέρα του δεχόταν σωματική και λεκτική βία από τον πατέρα του, όταν ο γιος απουσίαζε.

Μεσσηνία: Περιέλουσε τον άνδρα της καυτό νερό και τον σκότωσε 

Όπως είπε ο ίδιος, αυτό που του λέει μέσα από τη φυλακή είναι ότι: «Δεν πήγαινε άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα εκείνη τη στιγμή». «Το κακό της υπόθεσης είναι όταν περνάς έναν Γολγοθά 48 χρόνια» καταλήγει ο γιος. 

Δείτε το χρονικό της υπόθεσης- ρεπορτάζ «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η 68χρονη στο απολογητικό της υπόμνημα είχε υποστηρίξει ότι δεν είχε αυτή την πρόθεση, ότι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, ενώ η ψυχική της υγεία τύγχανε ιδιαίτερα κλονισμένη λόγω της προβληματικής σχέσης με τον σύζυγό της, ο οποίος ασκούσε εις βάρος της τακτικά σωματική και λεκτική βία κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βούλευμα, εξετάζεται η ενοχή της κατηγορούμενης σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ειδικότερα, γίνεται αναφορά στα μέσα και στη σφοδρότητα των χτυπημάτων στον παθόντα αλλά και ότι το χτύπημα ήταν αιφνίδιο, καθώς ο παθών ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top