Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα «καρφώθηκε» στο ποδήλατο τρίχρονης

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

Άγιο είχε μια οικογένεια στο Μενίδι, καθώς οι γονείς βρήκαν μια αδέσποτη σφαίρα στο ποδήλατο της τρίχρονης κόρης τους. 

Όπως είπε η μητέρα στον Alpha το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα βρίσκονταν στο σπίτι της πεθεράς της. Επιστρέφοντας τη Δευτέρα του Πάσχα η γυναίκα άνοιξε τα παράθυρα και βγήκε στο μπαλκόνι, όπου έντρομη βρήκε κομμάτια από το ποδήλατο της κόρης της και μια σφαίρα. 

Όπως είπε, μένει στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας και αρχικά απόρησε πώς έφτασε εκεί η σφαίρα, αλλά μετά είδε την τρύπα που είχε η τέντα στο μπαλκόνι και κατακλύστηκε από τρόμο. 

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της εκτιμούν πως η σφαίρα προήλθε από όπλο Ρομά, οι οποίοι γλεντούσαν το Μεγάλο Σάββατο στην περιοχή, σπάζοντας την καραντίνα και μάλιστα σημειώθηκαν και συγκρούσεις με την αστυνομία. 

Η μητέρα της τρίχρονης δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για όσα ζουν καθημερινά οι κάτοικοι στο Μενίδι. Όπως είπε τίποτα δεν έχει αλλάξει από τη δολοφονία του μικρού Μάριου, ο οποίος χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα μέσα στην αυλή του σχολείου του, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής. 

Καθημερινά ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ το τοπικό αστυνομικό τμήμα και η δημοτική αρχή φαίνεται, όπως είπε, να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top