Κορωνοϊός: «Στα δύο πρώτα τεστ ήταν αρνητικός ο 35χρονος»

Τι είπε στο Star ο πεθερός του νεότερου θύματος του ιού στην Ελλάδα

Ένας νεαρός άντρας 35 ετών, πατέρας ενός μωρού 18 μηνών, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό την Τρίτη του Πάσχα. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε μέσα σε λίγες ώρες με τους γιατρούς να κάνουν αγώνα δρόμου για να τον σώσουν. 

Κορωνοϊός: 119 οι νεκροί – Εξέπνευσε 35χρονος χωρίς υποκείμενο νόσημα

Ο 35χρονος ξυλουργός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» και μπήκε στην εντατική το Μεγάλο Σάββατο. Εμφάνισε πυρετό στις 10 Απριλίου και έκανε δύο τεστ για κορωνοϊό, τα οποία βγήκαν αρνητικά. 

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πεθερός του άτυχου άνδρα, ήταν απόλυτα υγιής. «Κάνανε δύο φορές ας πούμε για τον κορωνοϊό και όλο ήταν αρνητικό. Το τρίτο τεστ βγήκε θετικό. Κανένα πρόβλημα υγείας δεν είχε» είπε. 

«Οι γιατροί μας λέγανε ότι έχει πυρετό αλλά προσπαθούν να τον κατεβάσουν. Τελευταίες ώρες μας είπανε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη» ανέφερε ο πεθερός του 35χρονου.  

«Είναι άγριο να χάνεις έναν νέο άνθρωπο ξαφνικά»

Οι γιατροί στο νοσοκομείο είναι συγκλονισμένοι. Η κλινική εικόνα του 35χρονου δεν προμήνυε την άσχημη κατάσταση.

Όπως είπε η διευθύντρια ΜΕΘ του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος», «δεν είχε τίποτα το παιδί, ήταν σε άριστη κατάσταση φυσική. Τελικά είναι πολύ άγριο αυτό το πράγμα δεν ξέρω από χθες είμαι κομμάτια». 

Κορωνοϊός: Σοκαρισμένοι οι υγειονομικοί για τον θάνατο του 35χρονου

Ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ίδιου νοσοκομείου τόνισε ότι «είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις έναν άνθρωπο να χάνεται μέσα απο τα χέρια σου». 

Ο δήμος στον οποίο ζούσε με την οικογένειά του ο 35χρονος θα απολυμάνει την Τετάρτη την πολυκατοικία αλλά και τα γειτονικά σπίτια μετά από αίτημα των κατοίκων.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top