Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Στο πλευρό παιδιών, γονέων και εργαζομένων

Tης Oγκολογικής Mονάδας Παίδων

Μέσω skype επικοινώνησε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη με παιδιά που νοσηλεύονται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων, τους γονείς τους, με εργαζόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές. Η χαρά και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Η αγάπη πάντα πιστεύει… πάντα ελπίζει και πάντα υπομένει…

Σε ένα Πάσχα διαφορετικό από τα προηγούμενα οι λέξεις γίνονται χάδι τρυφερό, τα λόγια καρδιάς γίνονται ζεστή αγκαλιά, το αληθινό βλέμμα γίνεται άγγιγμα παρηγοριάς και ελπίδας.

Στα 30 χρόνια ΕΛΠΙΔΑΣ η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ήταν πάντα παρούσα, πάντα εκεί, δίπλα στα παιδιά που καθημερινά μάχονται με τον καρκίνο στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων. Δίπλα στα αγγελούδια της... στους μικρούς ήρωες της… δίπλα στους γονείς τους.

Μαζί στην αγωνία, μαζί στη χαρά, την ελπίδα, τη νίκη. Μαζί τους ήταν και αυτές τις Άγιες ημέρες. Με έναν τρόπο διαφορετικό αλλά την ίδια θέρμη και αγάπη. 

Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων η συγκίνηση και η χαρά περίσσευαν. Η επιθυμία του μικρού Χρήστου έγινε πραγματικότητα. «Θέλω να δω την κυρία Μαριάννα», έλεγε στους γονείς του. Τι κι αν όλοι του μετέθεταν τον χρόνο συνάντησης για αργότερα, εκείνος μέσα του, ήξερε ότι ο τρόπος θα βρεθεί. Την κοιτούσε μέσω skype και τα μάτια του πανηγύριζαν από χαρά. 

Δάκρια χαράς και για την Χαρά, τη μητέρα του Παναγιώτη, που μάχεται σαν τον πιο δυνατό πολεμιστή του κόσμου για να νικήσει τον καρκίνο. 

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τα δάκρυα συγκίνησης η κυρία Βαρδινογιάννη ρωτούσε συνεχώς για τον Παναγιώτη, τη Μαρία, τον Γιώργο, για όλα τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ. Για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα και ξέρει ένα προς ένα με το μικρό τους όνομα, που φέτος λόγω της πανδημίας δεν αντίκρυσε από κοντά τα φωτεινά πρόσωπά τους. 

Η πρόεδρος του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ επικοινώνησε και με εκπροσώπους όλων των εργαζομένων. Συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με εκπροσώπους γιατρών και νοσηλευτών.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ως μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης στον αγώνα που καταβάλλουν θέλησε να τους ευχαριστήσει έμπρακτα. Εργαζόμενοι του νοσοκομείου  παρέλαβαν δωροεπιταγές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το Πάσχα. 

Οι καρδιές όλων πλημμύρισαν με δυνατά συναισθήματα… Η αγάπη βρήκε το δρόμο και έκανε αυτό το διαφορετικό Πάσχα το πιο ξεχωριστό!

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top