Αγωνία για τον πατέρα του 15 μηνών μωρού που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Βρίσκεται αποκλεισμένος στη Γερμανία και θέλει να επιστρέψει

Σε τραγική κατάσταση ειναι ο πατέρας του μωρού που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς μόλις χθες έμαθε ότι ο ιός χτύπησε το κοριτσάκι του και τώρα κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην Ελλάδα, επειδή βρίσκεται για δουλειά στη Γερμανία.

Κορωνοϊός: Στους 103 οι νεκροί στη χώρα μας - Κατέληξε 57χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Το σοκ για τον πατέρα του κοριτσιού ήταν μεγάλο και ξέσπασε σε κλάματα όταν η αδερφή του τού τηλεφώνησε για να του πει ότι από την περασμένη Κυριακή το μωρό του νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

Ο άτυχος πατέρας τους τελευταίους δύο μήνες αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό για να εργαστεί, ώστε  να συντηρήσει τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά πίσω στην Ελλάδα. 

Εξιτήριο για το ένα από τα τρία βρέφη που νοσηλευόταν με κορωνoϊό

«Από την Ξάνθη τον πήραν τηλέφωνο. Του είπαν έτσι και έτσι Θεσσαλονίκη είναι η κόρη σου και μετά έκλαιγε το παιδί. Πριν από δύο μήνες ήρθε στην Ολλανδία και δούλεψε και μετά ήρθε στη Γερμανία. Ήθελε να φύγει πριν από μία εβδομάδα και είχαμε και εδώ καραντίνα, πώς λέγεται, και δεν μπόρεσε να φύγει», λέει αποκλειστικά στο Star φίλος του πατέρα. 

Μητέρα μωρού με κορωνοϊό: «Προσευχηθείτε να γίνει καλά το παιδί μου»

Η μητέρα του παιδιού  στο Δροσερό Ξάνθης βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και προσεύχεται για το παιδί της, όσο η ανακούφιση στον οικισμό ειναι μεγάλη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στα τεστ που έγιναν σε κατοίκους.

Άλλα δύο κρούσματα στον οικισμό Ρομά

Στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη στη Λάρισα ο αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στα 34, καθώς βρέθηκαν θετικοί ο παππούς και η μητέρα του 25χρονου που νόσησε πρώτος.

Ξεκίνησαν τα τεστ για κορωνοϊό σε οικισμούς Ρομά στη Θεσσαλία

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν 650 έλεγχοι στους 11 οικισμούς των Ρομά στη Θεσσαλία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top