Μητέρα μωρού με κορωνοϊό: «Προσευχηθείτε να γίνει καλά το παιδί μου»

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 15 μηνών κοριτσάκι

Αρνητικά είναι τα περισσότερα τεστ για κορωνοϊό στον οικισμό των Ρομά στο Δροσερό Ξάνθης, μετά το θετικό κρούσμα σε ένα μωράκι μόλις 15 μηνών. Η άτυπη καραντίνα προκάλεσε εκνευρισμό στους κάτοικους, ενώ νεαροί Ρόμα προκάλεσαν, μάλιστα και ένταση. Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του μωρού ζει στιγμές αγωνίας.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ασθενή με κορωνοϊό μέσα από το νοσοκομείο 

Μάλιστα, σε βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Τασούλα Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η μητέρα ζητά να από όλη την κοινωνία να προσευχηθεί μαζί της για την γρήγορη ανάρρωση του παιδιού της.

«Άνθρωποι, περιμένω τις προσευχές σας για το 15 μηνών παιδί μου. Περιμένω προσευχές από όλους σας για το παιδί μου. Ζητώ προσευχές από εσάς», λέει η μητέρα του.

Θεσσαλονίκη: Άλλα δύο βρέφη θετικά στον κορωνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι το 15 μηνών κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο σπίτι της, στο Δροσερό Ξάνθης. 

Ξάνθη: Αγωνία για τα κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά

Από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο Δροσερό Ξάνθης σε 335 άτομα, έχουν βγει τα αποτελέσματα σε 326 και είναι όλα αρνητικά.

Ένταση και συνωστισμός από εξαγριωμένους Ρομά στο Δροσερό 

Ο οικισμός του Δροσερού στη Ξάνθη, βρισκόταν σε αναταραχή, καθώς νεαροί Ρομά  εξαγριωμένοι ζητούσαν να ανοίξει ο οικισμός. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Οι νεαροί πάνω στην ταραχή τους για το αν υπάρχουν κρούσματα ή όχι στην περιοχή τους, αγνοήσαν τα  βασικά μέτρα για την προστασία τους και δεκάδες από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά προς τους αστυνομικούς και δημοσιογράφους, χωρίς μάσκες και γάντια. 

Την ίδια στιγμή, οι κάτοικοι του Δροσερού Ξάνθης καταγγέλλουν ότι δεν τηρούνται τα μετρά μέσα στον οικισμό. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top