Καρδίτσα: Ένας 48χρονος το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη

Είχε ταξιδέψει με ΚΤΕΛ από την Αθήνα στην Καρδίτσα

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ένας 48χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Καμερούν, ο οποίος μένει μόνιμα στην Καρδίτσα.

Ο 48χρονος εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας και εισήχθη την Τρίτη στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου διεγνώσθη θετικός στον ιό. Από εκεί, διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τη Θεσσαλία.

Κορωνοϊός: 102 οι νεκροί στη χώρα - Απεβίωσε 86χρονη στην Αλεξανδρούπολη

Ο άνδρας είχε ταξιδέψει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από την Αθήνα στην Καρδίτσα το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Απριλίου. Οι Αρχές ιχνηλατούν τις επαφές του 48χρονου καθώς και όσους ταξίδεψαν με το ίδιο λεωφορείο προς την Καρδίτσα. 

Μένει μόνιμα στην Καρδίτσα με πρόγραμμα που χρηματοδοτεί η Διεθνής Αμνηστία και διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Καρδίτσας. Μαζί του, μένουν άλλοι έξι άνθρωποι, οι οποίοι εξετάζονται για τον ιό. 

Εξιτήριο για το ένα από τα τρία βρέφη που νοσηλευόταν με κορωνoϊό

Αξίζει να συμειωθεί ότι λόγω αδυναμίας συνεννόησης, ο 48χρονος πήγε πρώτα στο οδοντιατρικό τμήμα του νοσοκομείου της Καρδίτσας και στη συνέχεια στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, όπου του έγινε ακτινογραφία και με την λήψη δείγματος στο τμήμα ημερήσιας νοσηλείας βρέθηκε ότι είναι θετικός.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top