Ασθενής κορωνοϊού: «Ένας πονοκέφαλος με οδήγησε στο νοσοκομείο»

Αποκλειστικά στο Star 25χρονος Ρομά θετικός στον Covid-19 από την Λάρισα

Ο νεαρός Ρομά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στον οικισμό της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα αποκαλύπτει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου πώς ένας απλός πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ενώ εικόνες αποκαλύπτουν το κέντρο στο οποίο διαμένουν πλέον τα κρούσματα της περιοχής.

Νέα Σμύρνη Λάρισας: Mία ολόκληρη οικογένεια Ρομά θετική στον κορωνοϊό

Συνολικά 31 κρούσματα εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής στον καταυλισμό Ρομά στη Λάρισα και όσοι βρέθηκαν θετικοί με κορωνοϊό φιλοξενούνται πλέον στο κέντρο Αρωγή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ανησυχούν κυρίως για τους δικούς τους ανθρώπους πίσω στον οικισμό. 

Λάρισα: Πέντε νέα κρούσματα με κορωνοϊό στον οικισμό των Ρομά  

«Ένας πονοκέφαλος με οδήγησε στο νοσοκομείο»

Ένας 25χρονος που εμφάνισε πρώτος τα συμπτώματα σε μια ολόκληρη οικογένεια περιγράφει στο Star πώς ένας απλός πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο. 

Χαρδαλιάς για Λάρισα: Σε σύνολο 362 τεστ, 25 βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό

«Αργά το βράδυ με είχε πιάσει πονοκέφαλος και πήρα παυσίπονο. Με είχε πιάσει ταχυκαρδία ήμουν πολύ χάλια έλεγα θα πέσω κάτω και θα λιποθυμήσω. Μετά πήρα τηλέφωνο το ασθενοφόρο με πήρανε. Μου έκαναν το τεστ αυτό και την επόμενη ημέρα βγήκε θετικό. Πήγα στο νοσοκομείο μία ημέρα μου κάναν εξετάσεις αίματος και μου έβγαλαν ακτινογραφία στο θώρακα», δήλωσε ο 25χρονος Ρομά. 

Ρομά Λάρισας: «Σωτήριο μέτρο η καραντίνα, πρέπει να συνεχιστεί»

Εκτός από τον 25χρονο θετικά στον κορωνοϊό βρέθηκαν και άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του. 

Από το πρωί της Δευτέρας εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας ενημέρωναν πόρτα πόρτα τους κατοίκους στη Νέα Σμύρνη, ενώ Ο Δήμος Λάρισας ανακοίνωσε το πρωί ότι στις 1.500 οικογένειες που ζούνε μέσα στη συνοικία θα δοθεί  πασχαλινό πακέτο με τρόφιμα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top