Κορωνοϊός: Στους 83 οι νεκροί - 52 νέα κρούσματα, 1.884 συνολικά

Ενθαρρυντικά τα στοιχεία για την αποσωλήνωση ασθενών

Δείτε στο βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star στη νοηματική, όλη την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά για την εξέλιξη του κορωνοϊού, καθώς και τις νέες ανακοινώσεις.

Άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωη τους από τον κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νενκρών στους 83, ενώ ανακοινώθηκαν ακόμα 52 νέα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 1.884.

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Κοζάνης: Νοσηλεύτρια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό

Το 57% του συνόλου των κρουσμάτων είναι άνδρες, ενώ 509 ασθενείς σχετίζονται με ταξίδι στον εξωτερικό, και 708 έχουν σχέση με άλλον ασθενή.

Κορωνοϊός: Άλλοι τρεις άνθρωποι βγήκαν νικητές και πήραν εξιτήριο

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, συνολικά 84 συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, ενώ 13 άνθρωποι βγήκαν από τις μονάδες εντατικής θεραπείας. Μόνο στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, από τους 39 α΄νθρώπους που βρίσκονται σε ΜΕΘ, 17 άνθρωποι αποσωληνώθηκαν.

Χαρδαλιάς: Κανείς δε θα περνά αναίτια τα διόδια – Έλεγχοι όλο το 24ωρο

Τα νεότερα στοιχεία για τα κρούσματα και τους ασθενείς του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς μέρα με τη μέρα παίρνουν εξιτήριο όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας. Όπως επεσήμανε ο κ. Τσιόδρας, από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού εξήλθαν τέσσερα άτομα, ενώ άλλα έξι είναι καλά στην υγεία τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top