Συγκλονίζει η γυναίκα που έχασε άνδρα και πεθερό από κορωνοϊό

«Μου πήρε τα πάντα! Θρηνώ δύο νεκρούς»

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο η σύζυγος του 64χρονου που πέθανε χτυπημένος από τον κορωνoϊό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου λυγίζει, καθώς το σπιτικό της είναι πια έρημο. Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές.

Η κυρία Άννα μέσα σε λίγες ημέρες έχασε τα πάντα. Τον σύζυγό της 64 ετών και τον πεθερό της. Και οι δυο είχαν διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Ήταν και η ίδια θετική, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευθεί για να τον νικήσει. Η έξοδός της από το νοσοκομείο όμως είχε μόνο πόνο και ένα μεγάλο γιατί.

Κορωνοϊός: 1ο κρούσμα στην Ικαρία – Γιος επιχειρηματία έσπασε την καραντίνα

«Χθες το απόγευμα βγήκα. Το σπίτι μου είναι άδειο χωρίς τον άντρα μου ήμασταν τόσο αγαπημένο ζευγάρι. Πως θα ζήσω εγώ τώρα μόνη μου;» αναρωτιέται, με τη φωνή της να «σπάει».

Στην ερώτηση αν κατάλαβε πώς κόλλησαν, δεν έχει απάντηση. «Δεν υπάρχει αγάπη μου δεν ξέρω τι να σου πω.. Εικασίες υπάρχουν πολλές. Μπορεί κάποιοι που ήρθαν την Αποκριά να μας κολλήσανε. Μπορεί κάποιος περαστικός να μας κόλλησε. Τι να πω! Εμείς δεν ήρθαμε σε επαφή με κόσμο ούτε που ήταν στο εξωτερικό ούτε τίποτα… δηλαδή δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Σημασία έχει πόσοι θα μπορέσουν να αντέξουνε και να ξεπεράσουνε την ασθένεια αυτή. Ορίστε δύο θύματα θρηνεί μόνο η δική μας οικογένεια. Τραγικά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή μου. Η ψυχολογία μου είναι χάλια χάλια χάλια...»

Κολχικίνη: H πρόταση της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού

«Δεν είναι αστείο πράγμα ο κορωνοϊός»

Η κυρία Άννα παρά τον μεγάλο πόνο της ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς και τους νοσηλευτές  που τη φρόντισαν μέσα στο νοσοκομείο, με ένα σημείωμα.

«Ο θεός να σας δίνει υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο. Και ευτυχία στο σπιτικό σας!» τους εύχεται.

Κορωνοϊος: Προκαλεί επικίνδυνες επιπλοκές στην καρδιά

«Βγήκανε μέσα από την ψυχή μου όλα αυτά τα λόγια. Μου φέρθηκαν ανθρώπινα μου έδειξαν τόση συμπαράσταση, ανθρώπινα πολύ. Θέλω ο κόσμος να προσέχει. Δεν είναι αστείο ο κορωνοϊός. Είναι σοβαρό πράγμα. Μην το παίρνουν επιπόλαια. Να καθίσουν σπίτι τους. Δεν πρέπει να θρηνήσουμε άλλα άτομα Δηλαδή πρέπει να συμβεί στην οικογένειά τους για να συνετιστούν;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top