Τρίκαλα: 30 εκατοστά χιόνι στα ορεινά... μες την άνοιξη!

Βροχερός ο καιρός σε όλη τη χώρα και τις επόμενες ημέρες

χιόνια στα Τρίκαλα

Έως και τα 30 εκατοστά φτάνει το ύψος του χιονιού σε ορισμένα σημεία στα ορεινά των Τρικάλων, σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Αυτή είναι η δεύτερη χιονόπτωση που σημειώνεται τον Μάρτιο, όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο,ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Καιρός: Στην… κατάψυξη όλη η χώρα – Χιόνια και στην Αττική

Δεκατέσσερα μηχανήματα ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το χιόνι, για να κρατήσουν ανοικτό το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Πάντως, μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Βροχερός ο καιρός σε όλη τη χώρα και τις επόμενες ημέρες

Oι 8 σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έως τις 09:30 το πρωί/ Meteo

Την ίδια ώρα, βροχερός είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα. Όπως αναφέρει το meteo.gr, το βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας και επηρεάζει τον καιρό της χώρας, έχει δώσει αξιόλογες βροχοπτώσεις στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στην Κρήτη. 

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, τα  φαινόμενα θα συνεχιστούν για το υπόλοιπο της ημέρας με φθίνουσα ένταση. Ένα νέο μέτωπο τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων θα προσεγγίσει αργά το βράδυ τα δυτικά και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 27/03 θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας (συμπεριλαμβανομένης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top