Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ επέστρεψε στην Ελλάδα... νικητής!

Το μήνυμα των γονιών του μέσω social media

O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ έχει μπει στις καρδιές όλων των Ελλήνων. Το μικρό αγόρι υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία σε νοσοκομείο της Βοστώνης και σχεδόν μετά από τέσσερις μήνες, επέστρεψε στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, έχοντας βγει νικητής. 

Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Μια ίωση τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό

Οι γονείς του ανήρτησαν στα social media ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν προκειμένου να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που απαιτούταν για τη μετάβαση και θεραπεία του παιδιού τους, στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Οι γονείς του ανήρτησαν στο facebook ένα βίντεο, στο οποίο ευχαριστούν όλους όσοι συνέβαλαν προκειμένου να καλυφθεί το τεράστιο ποσό που απαιτούταν για τη μετάβαση και θεραπεία του παιδιού τους στις ΗΠΑ. Όπως είπαν, ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι καλύτερα ήδη και δυναμώνει όσο περνάει ο καιρός.

Παράλληλα, όσον αφορά στην πανδημία απηύθυναν έκκληση σε όλους να μείνουν στο σπίτι και να κάνουν υπομονή. «Μένουμε σπίτι για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας φίλους και συγγενείς. Να κάνουμε όλοι υπομονή» είπαν χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top