Κορωνοϊός: Γραφείο τελετών στην Πάτρα αναλαμβάνει κηδείες... live streaming

Με σκοπό τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού

Νεκροταφείο

Στο πλαίσιο των πρόσφατων μέτρων για την πρόληψη με σκοπό τον περιορισμό μετάδοσης του κορωνοϊού, απαγορεύσεις έγιναν και στον τρόπο τέλεσης των κηδειών. Ωστόσο, αυτό δεν αποθάρρυνε τα γραφεία τελετών τα οποία αναλαμβάνουν πλέον την live streaming μετάδοση της τελετής.

Κορωνοϊός: Κλειστές όλες οι εκκλησίες – Ποια μυστήρια θα τελούνται

Συγκεκριμένα, πλην των στενών συγγενών απαγορεύεται σε οποιονδήποτε άλλο να προσέλθει στην κηδεία για να αποχαιρετήσει τους εκλιπόντες.

Το Σάββατο η κηδεία του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Σύμφωνα με το gnomip.gr, αρκετά γραφεία τελετών της Πάτρας ανέλαβαν δράση, καθώς όπως ανακοίνωσε γραφείο τελετών της περιοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη νεκρώσιμη ακολουθία μέσω live streaming!

Κορωνοϊός: Τι συζητήθηκε στην Ιερά Σύνοδο παρουσία Τσιόδρα

Τι ανακοίνωσε το γραφείο τελετών στην Πάτρα

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα για τη διεξαγωγή κηδειών με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού, για την ασφάλεια και την προστασία όλων.

Η τελετή θα γίνεται σε στενό οικογενειακό περιβάλλον. Την τελετή μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω live streaming. Τα μνημόσυνα αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας ενημέρωσης», αναφέρει το εν λόγω γραφείο τελετών στην Πάτρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top