Το Σάββατο η κηδεία του πρώτου νεκρού από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Αρνητικά τα παιδιά του 66χρονου, θα του πουν το τελευταίο αντίο

Το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνει τελικά η κηδεία του 66χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού από την Αμαλιάδα, ο οποίος ήταν το πρώτο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. 

Κορωνοϊός: Δεν έχει γίνει ακόμα η κηδεία του πρώτου θύματος του ιού

Σύμφωνα με το patrisnews.gr η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα και θα παραστούν τελικά και τα τρία του παιδιά.

Χθες νωρίς το πρωί βγήκαν τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εξετάσεών τους που ήταν αρνητικά κι έτσι θα μπορέσουν αύριο να αποχαιρετήσουν τον πατέρα τους.

Υγιές το μωράκι που γεννήθηκε από γυναίκα με κορωνοϊό

Η σορός του άτυχου 66χρονου θα παραληφθεί από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου αύριο το πρωί από γραφείο τελετών στην Αμαλιάδα που έχει λάβει σαφείς οδηγίες για τον τρόπο μεταφοράς και ταφής, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος μόλυνσης. 

Το φέρετρο θα είναι σφραγισμένο και θα φτάσει στον ιερό ναό δύο λεπτά πριν από την έναρξη της κηδείας. Εντός του ναού θα βρίσκονται μόνο οι στενοί του συγγενείς. 

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος μολύνθηκε από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στους Αγίους Τόπους, όπου είχε πάει μαζί με γκρουπ 52 προσκυνητών. Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρό υποκείμενο νόσημα και γρήγορα η κατάστασή του παρουσίασε επιπλοκές με αποτέλεσμα τελικά να καταλήξει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top