Μέτρα για την υγιεινή των ευπαθών ομάδων λαμβάνει ο ΚΥΑΔΑ

Στόχος ο περιορισμός εξάπλωσης του κορωνοϊού

δημος Αθηναίων

Αυστηρά μέτρα για την υγιεινή των ευπαθών ομάδων λαμβάνει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με κύριο μέλημα τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

ΕΚΑΒ: Διασώστης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Γι’ αυτό τον λόγο ο ΚΥΑΔΑ προχώρησε στα εξής μέτρα: καθημερινά, στο χώρο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης όπου πραγματοποιείται το συσσίτιο, αλλά και σε όλους τους χώρους του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών που υποδέχονται το κοινό όπως είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο γίνεται απολύμανση με χημικά μέσα που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Εντός της εβδομάδας θα τοποθετηθούν φύλλα plexiglass στα σημεία όπου εξυπηρετείται το κοινό (Κοινωνικές υπηρεσίες, χώρος σίτισης, Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο).
Να σημειωθεί ότι όλες οι δομές του Κ.Υ.Α.Δ.Α. είναι εφοδιασμένες με αντισηπτικά, γάντια και μάσκες, για χρήση τόσο από εργαζόμενους, όσο και από ωφελούμενους, με στόχο την αποτελεσματική προστασία τους.

Λέσβος: Νεκρό ένα παιδί από τη φωτιά στον καταυλισμό της Μόριας

Μεταξύ άλλων οι κοινωνικές υπηρεσίες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών, από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 έως την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, θα δέχονται και θα εξυπηρετούν το κοινό τις ώρες 09.00 - 12.00, ενώ η Αθηναϊκή Αγορά αναστέλλει τη λειτουργία της για το προαναφερθέν διάστημα. Η διανομή του συσσιτίου, συνεχίζεται κανονικά.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top