Πέντε συλλήψεις καταστηματαρχών που δεν υπάκουσαν στα μέτρα

Άνοιξαν παρά την απαγόρευση για την προστασία από κορωνοϊό

Χειροπέδες σε πέντε ιδιοκτήτες καταστημάτων που άνοιξαν και λειτουργούσαν κανονικά, παρά την απαγόρευση στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό, έβαλε η αστυνομία. 

Τρεις οι νεκροί στη χώρα από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ιδιοκτήτες κομμωτηρίων και καταστημάτων νυχιών, όπως επίσης ενός γυμναστηρίου, κι ενός κλαμπ που χθες το βράδυ ήταν ανοιχτά μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από το υπουργείο Υγείας. 

Τέσσερις σύλληψεις για Κορωνοϊό σε Γιάννενα και Γρεβενά

Συγκεκριμένα, σε Καλλιθέα, Πατήσια και Παλαιό Φάληρο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και οδήγησαν στο αυτόφωρο προσωρινά υπεύθυνους ή ιδιοκτήτες.

Το γυμναστήριο είναι στη Νέα Σμύρνη και χθες το βράδυ ήταν ανοιχτό και γεμάτο κόσμο. Στην Κυψέλη τέλος, ένα μπαρ, ο ιδιοκτήτης του οποίου φέρεται να είναι αλλοδαπός ήταν επίσης ανοιχτό παρά την απαγόρευση με θαμώνες μέσα σε αυτό. 

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχουν κληθεί από τη Διεύθυνση Αθηνών όλοι οι διαχειριστές των αστυνομικών τμημάτων της Αθήνας για να παραλάβουν γάντια, καθαριστικά και είδη υγιεινής τα οποία θα πρέπει να χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια των περιπολιών τους.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top