Κορωνοϊός: Κλείνουν τα χιονοδρομικά σε Παρνασσό και Καϊμακτσαλάν

Μέχρι τις 30 Μαρτίου

χιονοδρομικό κέντρο

Κλειστά από σήμερα έως και τις 30 Μαρτίου θα παραμείνουν τα χιονοδρομικά κέντρα στον Παρνασσό και το Καϊμακτσαλάν μετά από απόφαση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, στο πλαίσιο των μέτρων για την πρόληψη διασποράς του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Πώς να φροντίσετε στο σπίτι ένα ύποπτο κρούσμα

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι φαρμακοποιοί παίρνουν έκτακτα μέτρα για τον κορωνοϊό

«Η ΕΤΑΔ Α.Ε. ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια Εταιρεία των Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού και Βόρα - Καϊμακτσαλάν, λειτουργώντας  πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και με κύριο γνώμονα την ασφάλεια των επισκεπτών, χιονοδρόμων και  εργαζομένων, ανακοινώνει την αναστολή λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων Παρνασσού και Βόρα - Καϊμακτσαλάν από 14.03.2020 έως και 30.3.2020 στο πλαίσιο συλλογικής προσπάθειας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID19.

Τρεις οι νεκροί στη χώρα από τον κορωνοϊό

Παρακολουθώντας τις επίσημες ανακοινώσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς καθώς και τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ θα φροντίσουμε να κρατάμε όλους τους φίλους των Χιονοδρομικών  ενήμερους για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με την περαιτέρω λειτουργία των Χιονοδρομικών μας Κέντρων.

Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας προκειμένου να μπορούμε και πάλι ν’ απολαύσουμε τα βουνά μας χωρίς περιορισμούς».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top