Πατούλης: «Γυμναστείτε... αλλά μόνοι σας, μακριά από χώρους συγκέντρωσης»

Το κλείσιμο και των γυμναστηρίων λόγω κορωνοϊού εξετάζει η Περιφέρεια

Τι δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης στο star.gr για τα μέτρα που εξετάζει η περιφέρεια Αττικής

Την αναστολή λειτουργίας των μεγάλων γυμναστηρίων και των σχολών πολεμικών τεχνών εξετάζει ως μέτρο προφύλαξης από τον κορωνοϊό η Περιφέρεια Αττικής.

Προηγήθηκε η αναστολή για τις επόμενες 14 ημέρες των εξετάσεων διπλώματος  που αφορούν στην απόκτηση άδειας οδήγησης, μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων, ειδικής άδειας ταξί και κάθε άλλου είδους εξέτασης που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο star.gr o Περιφερειάρχης  Αττικής Γιώργος Πατούλης  σημείωσε ότι εξετάζεται ήδη η επίσπευση της έναρξης των διαδικασιών για τα διπλώματα, νωρίτερα από το διάστημα που ανακοινώθηκε. Μεταξύ άλλων, μελετάται το άνοιγμα των  εξεταστικών κέντρων με μειωμένο αριθμό υποψήφιων οδηγών, οι οποίοι θα κάθονται στις αίθουσες σε αραιή διάταξη.

Κορωνοϊός: Ο «χρυσός» δεκάλογος για τη σωστή αντιμετώπιση του ιού

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Πατούλης διαβεβαίωσε ότι οι όποιες εκκρεμότητες θα είναι λίγες δεκάδες, ενώ σημείωσε ότι τα 95.000 εκκρεμή διπλώματα της περασμένης περιόδου διευθετήθηκαν το Δεκέμβριο μέσα σε μόλις 3 μήνες. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top