Καβούρι: Στη φυλακή ο γιος επιχειρηματία που φέρεται να σκότωσε 47χρονο

Πώς περιέγραψε το περιτατικό ο 23χρονος 

αστυνομία

Στις φυλακές οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην πρώτη τακτική ανακρίτρια ο νεαρός γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο του 47χρονου επιχειρηματία στο Καβούρι Αττικής, την Κυριακή 1η Μαρτίου.

«Τον χτύπησα μόνο με μία γροθιά στο στόμα χωρίς να κάνω χρήση κάποιου επικίνδυνου μέσου» επισημαίνει ο 23χρονος κατηγορούμενος, αρνούμενος τις κατηγορίες. «Δεν είχαμε καμία έριδα, διαφορά ή φιλονικία που να δικαιολογεί σκοπό πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης αφού το μεταξύ μας περιστατικό ήταν εντελώς τυχαίο και απρόβλεπτο» συνέχισε.

Ν.Προάστια: Γιος γνωστού επιχειρηματία κατηγορείται για τον θάνατο 47χρονου

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, γνώριζε το θύμα από μικρή ηλικία «όμως τα τελευταία χρόνια η συμπεριφορά του είχε αλλάξει λόγω οικογενειακών προβλημάτων». «Αυτά τον είχαν οδηγήσει στην υπερκατανάλωση αλκοόλ» είπε ο κατηγορούμενος.

Πώς περιέγραψε το περιτατικό ο 23χρονος 

Ο 23χρονος περιέγραψε λεπτομερώς τη συνάντηση με το θύμα, για το οποίο υποστήριξε ότι ήταν επιθετικό.

«Εγώ και η κοπέλα μου είχαμε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά μας και μαζί μας βρίσκονταν δύο ανήλικα κορίτσια. Το θύμα βρισκόταν στον κήπο του συγκροτήματος και τακτοποιούσε κάποιες καρέκλες καθώς περνούσαμε από μπροστά του με φώναξε. Το θύμα ήρθε προς το μέρος μου οπότε αντιλήφθηκα ότι ήταν πάλι πιωμένος» είπε.

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, το 47χρονο θύμα τον έβρισε και εκείνος του είπε να σοβαρευτεί. «Μου έπιασε το χέρι και άρχισε να το δαγκώνει. Άρχισα λοιπόν να τραβώ το χέρι μου δυνατά για να το αφήσει και επειδή εκείνος επέμεινε αναγκάστηκα να του δώσω μία γροθιά και τότε μόνον αυτός άφησε το χέρι μου και έπεσε ανάσκελα στο γρασίδι» ισχυρίστηκε ο νεαρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιατροδικαστική έκθεση φέρεται να επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός μόνο χτυπήματος: «Τα άτομα που καταναλώνουν αλκοόλ για πολλά χρόνια όπως δυστυχώς ο θανών είναι επιρρεπή σε τέτοια υποσκληριδια αιματώματα και τα καθιστά περισσότερο ευάλωτα έτσι ώστε με τον παραμικρό τραυματισμό της κεφαλής να αιμορραγούν».

Μάλιστα, ο 23χρονος κατηγορούμενος υποστήριξε στην ανακρίτρια ότι μετά το περιστατικό το θύμα αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο.

«Στις 8 το βράδυ ο θυρωρός μαζί με άλλο υπάλληλο του συγκροτήματος επισκέφθηκαν το θύμα και διαπίστωσαν ότι εκείνο ήταν ξαπλωμένο στο πάτωμα και κοιμόταν σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας βρέθηκε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας αυτό σημαίνει ότι στο μεσοδιάστημα το θύμα σηκώθηκε από το κρεβάτι, κατανάλωσε επιπλέον ποσότητα αλκοόλ και υπό την επίδραση αυτού έπεσε στο πάτωμα» είπε.

«Επομένως είναι σφόδρα πιθανό ότι το αιμάτωμα δεν προκλήθηκε από τη γροθιά που δέχτηκε στο μεταξύ μας περιστατικό αλλά από μεταγενέστερη πτώση από τη ζάλη του και στην άρνηση του να πάει στο νοσοκομείο» συνέχισε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top