Πειραιάς: Απολύμανση σχολείων και λεωφορείων λόγω covid-19

Σκοπός ο περιορισμός εξάπλωσης του ιού

Απολύμανση σε σχολείο στο Άργος

Προληπτική απολύμανση όλων των σχολικών κτιρίων του Δήμου Πειραιά, για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών, ανακοίνωσε η διεύθυνση Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές του δήμου, λόγω κορωνοϊού.

Κορωνοϊός: Στην Κέρκυρα το κρουαζιερόπλοιο όπου εντοπίστηκε κρούσμα του ιού

Η απολύμανση θα ξεκινήσει το απόγευμα της 6ης Μαρτίου, θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, λόγω του μεγάλου αριθμού των σχολικών μονάδων.

Κορωνοϊός: Δεν υπάρχει μετάλλαξη, ούτε δύο στελέχη

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Πειραιά, θα διατεθούν στα σχολεία χιλιάδες μονόλιτρα απολυμαντικών υγρών για τα χέρια, έτσι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα λίτρο αντισηπτικού υγρού σε κάθε αίθουσα.

Ύποπτα κρούσματα σε Πάντειο και Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου- Κλείνουν τα ιδρύματα

Επίσης, η διεύθυνση Παιδείας σε συνεργασία με τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Δήμου Πειραιά, θα δρομολογήσουν όπου είναι εφικτό, δράσεις για την ενημέρωση του μαθητικού πληθυσμού ως προς τους βασικούς κανόνες ατομικής υγιεινής.

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο θάνατοι στη Γαλλία- 92 νέα κρούσματα!

Προληπτική απολύμανση και στα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας 

Προληπτικά θα απολυμανθούν και τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας από τον δήμο Πειραιά, με στόχο την προστασία των εργαζομένων και του επιβατικού κοινού.

Κορωνοϊός: Ακυρώνει τις πτήσεις προς το Ισραήλ η Lufthansa

Εκτός από την καθημερινή απολύμανση των λεωφορείων της δημοτικής συγκοινωνίας σε μπάρες και χειρολαβές, έχουν ήδη τοποθετηθεί αντισηπτικά υγρά για την προστασία των οδηγών και των πολιτών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top