Κανονικά η λειτουργία του Παντείου - Αρνητικός ο φοιτητής στο Ρέθυμνο

Θα σταματούσε τη λειτουργία του για προληπτικούς λόγους

Πάντειο

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στον πληθυσμό προκαλεί τη λήψη άμεσων προληπτικών μέτρων, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του. Δύο ύποπτα κρούσματα οδήγησαν τις πρυτανικές αρχές να κλείσουν προληπτικά το Πάντειο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου. 

Κορωνοϊός: 31 τα κρούσματα στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκαν 21 νέα

Κανονικά η λειτουργία του Παντείου

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό, μέσω ανακοίνωσης του Παντείου ότι «για προληπτικούς λόγους το πανεπιστήμιο θα παραμείνει κλειστό από 6/3 έως και 7/3». Ωστόσο, αργότερα ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορωνοϊού, και έτσι το ίδρυμα θα λειτουργήσει αύριο κανονικά.

Η ανακοίνωση της πρυτανείας αναφέρει: «Το πανεπιστήμιο από αύριο 6 Μαρτίου λειτουργεί κανονικά. Μετά τον ενδεδειγμένο έλεγχο και τις απόψεις των αρμοδίων αρχών, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για θέματα υγείας».

Ρέθυμνο: Αρνητικός στον ιό τελικά ο φοιτητής 

Το ύποπτο κρούσμα στο Ρέθυμνο αφορά φοιτητή του Πανεπιστημίου Ρεθύμνου με καταγωγή από την Πελοπόννησο. Η εμφάνιση του κρούσματος οδήγησε την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου στην αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους μέχρι και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Ο νεαρός φοιτητής νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που βγήκαν σήμερα το απόγευμα, είναι αρνητικός στον ιό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top