Τα παιδιά είναι η «ΕΛΠΙΔΑ» για το μέλλον

Ο σύλλογος «Ελπίδα» διοργάνωσε μια μοναδική βραδιά στο θέατρο του Κολλεγίου

Μια βραδιά τέχνης, πολιτισμού, αγάπης και αλληλεγγύης διοργάνωσε το σωματείο ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο. 

Θέτοντας την τέχνη και την παιδεία στην υπηρεσία του ανθρωπισμού, η συμφωνική ορχήστρα του Κολλεγίου με τις χορωδίες Γυμνασίων-Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού, έσμιξαν αρμονικά  με τις μελωδίες του Quinteto TANGartO, χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα.

«Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τα παιδιά απόψε. Αισθανόμαστε απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι σε ολόκληρη την οικογένεια του Κολλεγίου, με την οποία μοιραζόμαστε έναν μακροχρόνιο δεσμό φιλίας και αγάπης αμέτρητων χρόνων. Η στήριξη του Κολλεγίου είναι ανεκτίμητη για εμάς» ανέφερε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο.

«Είναι σημαντική αυτή η εκδήλωση γιατί εκπέμπει  ένα ιδιαίτερο μήνυμα καθώς συνταιριάζει την τέχνη με την κοινωνική προσφορά. Στο Κολλέγιο αυτό το συνταίριασμα αποτελεί μακροχρόνια παράδοση», δήλωσε ο κ. Νίκος Τσαβλίρης, πρόεδρος του Δ.Σ. Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς του Κολλεγίου στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ, απένειμε στον κύριο Τσαβλίρη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου.

«Πλέον τα παιδιά μας μπορούν να σωθούν στην Ελλάδα και αυτό οφείλετε στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη με την επιμονή και υπομονή της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης. 

Την εκδήλωση με τίτλο «Τα παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον», παρουσίασε η δημοσιογράφος του STAR Ράνια Τραγόμαλλου. Οι μελωδίες, στην κατάμεστη αίθουσα του Κολλεγίου έγιναν  αγγελιοφόροι του πιο αισιόδοξου μηνύματος.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR του Σαββατοκύριακου 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top