Καθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό

Αναλυτική πρόγνωση για το τριήμερο

Κούλουμα στου Φιλοπάππου

Μπορεί ο καιρός να μας τα έκανε μούσκεμα χθες, ωστόσο από σήμερα οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που εκδηλώνονται στα  νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα σταματήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες. 

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Αιγαίο και τα ανατολικά ηπειρωτικά, με την ένταση τους να φτάνει στο μετεωρολογικό σταθμό της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης τα 103 km/h, βαθμιαία μέσα στην ημέρα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά. 

Οι οκτώ μεγαλύτερες ριπές ανέμων, έως τις 09:00 του Σαββάτου 29/02 σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr

Την Κυριακή 01/03 και την Καθαρή Δευτέρα 02/03/2020 αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις, με εξαίρεση τα δυτικά, όπου την Καθαρή Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι την Κυριακή 01/03, αλλά και την Καθαρά Δευτέρα 02/03 θα πνέουν γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και την Κυριακή 01/03 στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει την Κυριακή 01/03 τους 14-16 βαθμούς, ενώ την Καθαρή Δευτέρα 02/03 θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top