Βόλος: Νεκρό 11χρονο αγοράκι που είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του

νοσοκομείο Βόλου

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στον Βόλο, από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 11χρονου αγοριού που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αγοράκι νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου, καθώς παρουσίασε υψηλό πυρετό που δεν υποχωρούσε. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκαν επιπλοκές και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε σήμερα το πρωί. 

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρει:

«Αγόρι 11 ετών, κάτοικος Ν.Ιωνίας Βόλου, προσήλθε στην Παιδιατρική Κλινική με εμπύρετο προς διάγνωση στις 25/02/2020 τα ξημερώματα, συνοδευόμενο από τους γονείς του. Πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις, διενεργήθηκε αμέσως ενδοφλέβια και παρεντερικά φαρμακευτική αγωγή.
Στις 26/02/2020 τα ξημερώματα και ενώ η κατάσταση της υγείας του ήταν ελεγχόμενη, αιφνιδίως  επιδεινώθηκε. Το παιδί  διασωληνώθηκε  από αναισθησιολόγο, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από παιδίατρο, αναισθησιολόγο και καρδιολόγο για 1 ώρα, αλλά απέβησαν άκαρπες. Ώρα θανάτου 06:20 στις 26/02/2020. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου διέταξε τη διενέργεια νεκροτομής-νεκροψίας».

Φως στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή που θα διενεργήσει νεκροψία – νεκροτομή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top