Σε δίκη και πάλι η χήρα του καρδιολόγου στη Σητεία

Καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του

Στο εδώλιο της κατηγορουμένης θα καθίσει και πάλι την Τετάρτη η χήρα του καρδιολόγου στη Σητεία που καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία του.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο Εφετείο.

«Δεν έβαλα να σκοτώσουν τον σύζυγο μου», επιμένει η σύζυγος του καρδιολόγου σε ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Ο γιατρός κατευθυνόμενος με το αυτοκίνητό του προς το ιατρείο του στον Μακρύ Γυαλό Σητείας  πέφτει σε δολοφονική ενέδρα του Βούλγαρου εραστή της συζύγου του. Ο δολοφόνος που είναι αστυνομικός στο επάγγελμα τον πυροβολεί εξ επαφής τουλάχιστον τέσσερις φορές. 

Στο πρωτόδικο δικαστήριο η σύζυγος και ο Βούλγαρος καταδικάζονται σε ισόβια εκείνος για την ανθρωποκτονία εκείνη για ηθική αυτουργία.

Ο φίλος της συζύγου του καρδιολόγου έχει πάρει πάνω του όλη την ευθύνη λέγοντας πως μόνος του σχεδίασε την δολοφονία και πως δεν υπήρξε καμία συμμετοχή της  συζύγου του γιατρού. 

Η χήρα ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τις προθέσεις του εραστή της  χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα «ανισόρροπο». Οι συγγενείς και φίλοι του θύματος ήταν οργισμένοι για τη νύφη τους.

Τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης το ανήλικο παιδί του γιατρού και της συζύγου του. Έγινε ακόμα και εξέταση dna για να αποδειχθεί τελικά οτι το αγοράκι είναι του γιατρού. 

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ξεκινά την Τετάρτη και τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι δρακόντεια κατά την μεταγωγή της χήρας και του Βούλγαρου φίλου της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top