Αποκλειστικές εικόνες: Σοβαρό τροχαίο στο Μαρκόπουλο

Νεαρός οδηγός βγήκε ζωντανός από τα συντρίμμια

Απίστευτα τυχερός στάθηκε ένας νεαρός οδηγός όταν το αυτοκίνητό του έγινε κομμάτια σε τροχαίο ατύχημα. Βγήκε σώος από τα συντρίμμια με μικρές αμυχές. 

Ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, Βάιος Σύρρος έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ. 

Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το ένα αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Κόπηκε σχεδόν η μισή μηχανή μέχρι το τιμόνι στην καμπίνα του οδηγού, ενώ η αριστερή ρόδα αποκολλήθηκε από τον άξονα και εκσφενδονίστηκε πάνω στο πεζοδρόμιο. Χρειάστηκε να την τραβήξουν με τα χέρια μέχρι τον γερανό, για να καθαρίσουν τον τόπο του ατυχήματος. Βλέποντας αυτές τις εικόνες από τα συντρίμμια, θα περίμενε κανείς τα χειρότερα για τον οδηγό. Σαν από θαύμα όμως, ο νεαρός που κρατούσε το τιμόνι κατάφερε να βγει σώος στο δρόμο με μικρές μόνο αμυχές. 

Το τροχαίο ατύχημα, έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στη λεωφόρο Λαυρίου, στο Μαρκόπουλο. Άγνωστο γιατί, ο οδηγός του αυτοκινήτου, έχασε ξαφνικά τον έλεγχο με αποτέλεσμα να πέσει με απίστευτη ορμή  πάνω σ’ αυτό το τζιπ, που ήταν σταματημένο στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Το τζιπ ανασηκώθηκε και γκρέμισε το φανάρι, ενώ το άλλο αυτοκίνητο έκανε δύο – τρεις στροφές στον αέρα και ακινητοποιήθηκε είκοσι μέτρα μακριά. 

Η τροχαία Κερατέας έκλεισε το δρόμο μέχρι να μετακινηθούν τα αυτοκίνητα με γερανό, ενώ χρειάστηκε να ρίξουν πριονίδι στην άσφαλτο καθώς  γέμισε λάδια από τη μηχανή. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top