Παθιασμένος με τον τζόγο δηλώνει ο αστυνομικός που συνελήφθη για ληστές

Ο επίορκος αστυνομικός κατηγορείται για 11 ληστείες

Ως θύμα του τζόγου εμφανίζεται ο επίορκος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη για 11 ληστείες. Οι πρώην συνάδελφοί του κάνουν λόγο για ξένο σώμα, που δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα 50 χιλιάδων αστυνομικών.  

Είχε πάθος με το τζόγο γι’ αυτό και τριγυρνούσε τις νύχτες στα βενζινάδικα με το υπηρεσιακό όπλο στην τσέπη, για να καλύψει τη χασούρα. Μ’ αυτή τη μαύρη μηχανή που είχε πάρει κρυφά από τον αδελφό του,  πήγαινε δήθεν να βάλει βενζίνη. Όταν όμως τον πλησίαζαν οι  υπάλληλοι, όπως αυτός ο ανυποψίαστος νεαρός,  ο επίορκος αστυνομικός τους κολλούσε το όπλο στα πλευρά για να τους ληστέψει.   

Ο επίορκος αστυνομικός κατηγορείται για 11 ληστείες. Κυρίως σε βενζινάδικα κατά μήκος της λεωφόρου Μεσογείων, στο Μαρούσι και την Αγία Παρασκευή. Λήστευε όμως ακόμη και περίπτερα για να συμπληρώσει το χαμένο εισόδημα από τον τζόγο. Οι συνάδελφοί του δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν τον συνέλαβαν και του έβγαλαν το κράνος για να δουν το πρόσωπό του.

Ο 30χρονος πρώην αστυνομικός, άρπαξε συνολικά 4.500 ευρώ από τις ληστείες. Η μηχανή του κατασχέθηκε, όπως και οι άλλες δύο μηχανές από τα αδέλφια του, που τις έπαιρνε κρυφά για να κάνει τις νυχτερινές επιδρομές στα βενζινάδικα.  


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου 
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top