«ΕΛΠΙΔΑ»: Συγκινούν οι ζωγραφιές των παιδιών - Το βίωμά τους με τον καρκίνο

«Αλήθειες με τη Ζήνα»:Τηλεοπτικός μαραθώνιος για τους σκοπούς του Σωματείου

Με κεντρικό μήνυμα «έλα κι εσύ να γίνεις ένας κρίκος αγάπης στην αλυσίδα της ΕΛΠΙΔΑΣ», ξεκίνησε ο τηλεοπτικός μαραθώνιος στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο μαραθώνιος που άρχισε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και κορυφώνεται σήμερα με την ειδική τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στόχο έχει την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ». Ο «Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο εδώ και 30 χρόνια.

Aγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης και καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον σκοπό αυτό. Πρωταγωνιστές είναι όμως τα παιδιά, τα οποία έχουν αποτυπώσει στις ζωγραφιές τους το βίωμα τους με τον καρκίνο. Οι ιστορίες τους συγκινητικές, με την «ΕΛΠΙΔΑ» να μη λείπει... από αυτές. 

Το 2ο μέρος με τις ζωγραφιές των παιδιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Το 99% των περιπτώσεων αποτυπώνει στο χαρτί την αρρώστια και το πώς το εισπράττει το παιδί» εξήγησε ο κ.Νάνης, κοινωνικός λειτουργός και υπεύθυνος ψυχοκοινωνικής υπηρεσίας «ΕΛΠΙΔΑ».

Η σημερινή προσπάθεια με την ειδική τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» γίνεται μια ημέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Για όσους θέλουν να στηρίξουν αυτό το έργο, οι γραμμές θα είναι ανοιχτές μέχρι και τη Δευτέρα 17/2 στις 24:00.

Τρόποι στήριξης

Στείλτε το μήνυμα σας στο 19059 γράφοντας τη λέξη ΕΛΠΙΔΑ. Η χρέωση για κάθε SMS ανέρχεται στο 1,24€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Για πληροφορίες και οικονομικές προσφορές μπορείτε να επικοινωνείτε με τα www.elpida.org και 210-7700009.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top