ΕΠΑΛ Πάτρας: «Να τον στέλνεις για γράμματα και να τον παίρνει ασθενοφόρο»

Τι είπε αποκλειστικά στο Star ο πατέρας του 16χρονου μαθητή

Ένα νέο κρούσμα ενδοσχολικής βίας έλαβε χώρα σε ΕΠΑΛ της Πάτρας. Ένας μαθητής που έπρεπε να είχε ήδη αποφοιτήσει και ασχολείται με το μποξ γρονθοκόπησε 16χρονο συμμαθητή του και του έσπασε το σαγόνι.

Πάτρα: Μαθητής… μποξέρ έσπασε το σαγόνι 16χρονου συμμαθητή του

«Να τον στέλνεις να μάθει γράμματα και να τον παίρνει ασθενοφόρο και να τον πηγαίνει χειρουργείο» είπε ο πατέρας του 16χρονου. 

Ο πατέρας του 16χρονου μαθητή περιέγραψε πως ο κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος συμμαθητής του, τον γρονθοκόπησε με τέτοια μανία που του έσπασε το σαγόνι. Τα δύο παιδιά αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και τότε ο μεγαλύτερος μαθητής, ο οποίος θα έπρεπε να έχει ήδη αποφοιτήσει και ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με το μποξ, έδωσε μια γροθιά στο σαγόνι του ανήλικου και του προξένησε συντριπτικά κατάγματα.

«Μου τηλεφώνησαν από το σχολείο και μου είπαν χτύπησε, τον είχαν ξαπλωμένο σε δύο καρέκλες και μου είπε μάλλον έχει σπάσει το σαγόνι μου. Χειρουργήθηκε το παιδί, γνάθο, τρεις λάμες και τρώει, πίνει με το καλαμάκι!» είπε ο πατέρας του μαθητή.  

Την Παρασκευή η απόφαση αλλαγής σχολείου 

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ανηλικού, ο 19χρονος μαθητής-μποξερ δεν έχει πατήσει ξανά το πόδι του στο σχολείο, ενώ έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απομάκρυνσης του.

Πάτρα: «Ήρθε στο μαγαζί με κλαδευτήρι για να με κόψει κομμάτια»

Ο πατέρας του 16χρονου έχει κάνει μήνυση στον 19χρονο μαθητή και ζητά την παραδειγματική του τιμωρία. «Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον έχει μεγαλώσει αλλά εγώ δεν έχω μάθει στον γιο μου να λύνει τις διαφορές του με τη βία» είπε ο ίδιος.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top