Μόνο στο Star: «Με ξυλοκόπησε ο ένας Βούλγαρος που κακοποιούσε ιερόδουλες»

Όσα είπε η γυναίκα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 

Μια συγκλονιστική μαρτυρία είδε το «φως» της δημοσιότητας την Παρασκευή, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως αποκαλύφθηκε, μία 38χρονη γυναίκα, με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχείο, έπεσε θύμα κακοποίησης από τον κατηγορούμενο για βιασμό και ληστεία ιερόδουλων. 

Βίαζαν και ξυλοκοπούσαν ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας!

Πρόκειται για έναν από τους δύο άνδρες, Βουλγαρικής καταγωγής, οι οποίοι έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, τις ξυλοκοπούσαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν, ενώ αν εκείνες δεν είχαν χρήματα στην κατοχή τους, έπαιρναν τηλέφωνο οικείους τους, ζητώντας λύτρα. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 38χρονη στην Εύη Γιαρκιά, στις 7 Ιανουαρίου επιστρέφοντας από τη δουλειά της, δέχτηκε επίθεση στην είσοδο του σπιτιού της από έναν άνδρα που της μιλούσε και την έβριζε στα βουλγαρικά. Της ζήτησε χρήματα και όταν η γυναίκα έβαλε τις φωνές, εκείνος την χτύπησε άσχημα.

Ιερόδουλες θύματα βιασμού: «Έβγαλε ένα κατσαβίδι και άρχισε να με βαράει»

Η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ξύπνησε αργότερα στο νοσοκομείο, από όπου πήρε εξιτήριο 13 μέρες μετά! Όπως είπε η ίδια, αναγνώρισε τον δράστη και κατάλαβε πως πρόκειται για έναν από τους δύο που κακοποιούσαν ιερόδουλες.  

Την Παρασκευή, έδωσε την κατάθεσή της στην υποδιεύθυνση ασφάλεια Αττικής. Όπως είπε, ο άνδρας που την κακοποίησε ήταν ο 40χρονος ανύπαντρος, ο οποίος εμπλέκεται στις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης των εκδιδόμενων γυναικών.   

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top