Ιερόδουλες θύματα βιασμού: «Έβγαλε ένα κατσαβίδι και άρχισε να με βαράει»

Αποκλειστικό Star - Τι αποκαλύπτει μία από τα θύματα των κακοποιών

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα όσα εξομολογήθηκε η ιερόδουλη για τα βασανιστήρια που υπέστη από τους αδίστακτους κακοποιούς.

Ένα από τα θύματα των δυο κακοποιών που έκλειναν ραντεβού με ιερόδουλες, τις ξυλοκοπούσαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Οι περίγραφες είναι σοκαριστικές, ενώ εντύπωση προκαλεί πως ο ένας από τους δυο συλληφθέντες κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Βίαζαν και ξυλοκοπούσαν ιερόδουλες στο κέντρο της Αθήνας!

Μέσα από το νοσοκομείο, όπου προσπαθεί να αναρρώσει, ένα από τα θύματα που ξυλοκόπησαν άγρια οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί περιγράφει τα βασανιστήρια που πέρασε στα χεριά τους.

«Έχω πολλά προβλήματα. Ένας άντρας μια μέρα χτυπούσε το πρόσωπο μου και την επόμενη μέρα με βίασε. Δεν μου έδινε ούτε νερό. Συγνώμη αλλά δεν θέλω να επαναλάβω τι έγινε», δήλωσε μία από τις ιερόδουλες που βασανίστηκαν άγρια από τους δύο εγκληματίες.

Η νεαρή κοπέλα είναι χτυπημένη σχεδόν σε όλο της το σώμα και δεν μπορεί ούτε να σταθεί στα ποδιά της και η μαρτυρία της προκαλεί αποτροπιασμό για τον δράστη.

Αθώος ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκβίαζε ιερόδουλες

«Όταν μπήκα στο διαμέρισμα φοβήθηκα διότι τα παντζούρια ήταν όλα κατεβασμένα και υπήρχε ακαταστασία στο χώρο, το διαμέρισμα ήταν σαν εγκαταλελειμμένο. Αφού μπήκα στο δωμάτιο του διαμερίσματος, ο άντρας άρχισε να τραβάει το κινητό από το χέρι μου για να το πάρει, έβγαλε από την τσέπη του ένα κατσαβίδι και αμέσως κατάλαβα ότι η ζωή μου κινδυνεύει. Με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με χτυπά... Είχε ένα σφυρί και άρχισε να με χτυπά στους γοφούς, στα χέρια και τα πόδια».

«Μαϊμού» δημοσιογράφος εκβίαζε ιερόδουλες για να του δίνουν χρήματα

Ένα άλλο θύμα έχει φύγει από τη χώρα, ενώ προκαλεί ανατριχίλα το γεγονός ότι οι δυο συλληφθέντες είναι παντρεμένοι και έχουν ανήλικα παιδιά. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το αρχικό τους κίνητρο ήταν σεξουαλικό και όχι η ληστεία.

Ένας από τους δύο δράστες ήταν ασθενής ψυχιατρικής κλινικής

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους δυο συλληφθέντες είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και διαρρήξεις. Αποφυλακίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και την ιδιά μέρα, με εισαγγελική εντολή και άμεσα διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα. Έμεινε μόλις μια εβδομάδα και μετά οι γιατροί τον αφήσαν ελεύθερο.

«Γύρισα πίσω στο διαμέρισμα που είχα ακινητοποιημένη τη γυναίκα και της ζήτησα να μου δώσει τους κωδικούς για τις κάρτες της. Έπειτα πήγαμε μαζί με το φίλο μου και βγάλαμε λεφτά από δύο κάρτες ανάληψης, συνολικά 1.300 ευρώ, και γυρίσαμε πάλι στο σπίτι. Τα λεφτά τα μοιραστήκαμε στη μέση...», δήλωσε γεμάτος κυνισμό ο ένας από τους δράστες. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top