Μυτιλήνη: Επι πληρωμή πλαστές ιατρικές γνωματεύσεις σε μετανάστες!

Αποκλειστικά στο Star έγγραφο - ντοκουμέντο

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδησεων του Star, όλες τις λεπτομέρειες για τις πλαστές γνωματεύσεις στη Μυτιλήνη.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνουν όλες οι ΜΚΟ που δρουν στη χώρα μας, μετά την ψήφιση τροπολογίας για τη δημιουργία ψηφιακού μητρώου. Την ίδια ώρα, νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τη δράση κυκλωμάτων που θησαύριζαν στην πλάτη των μεταναστών. 

Κουμουτσάκος: «Στήθηκαν ΜΚΟ εν μία νυκτί και λειτούργησαν σαν βδέλλες»

Αφγανοί μετανάστες που διαμένουν στο καταυλισμό της Μόριας, παραδέχονται μπροστά στην κάμερα του Star και τον απεσταλμένο Άρη Λάμπο, ότι πλήρωσαν γιατρούς του νησιού για να πάρουν ιατρικές γνωματεύσεις μετατραυματικού στρες, ώστε να έχουν άσυλο στη χώρα μας. 

Στο κύκλωμα των ιατρικών γνωματεύσεων συμμετείχαν γιατροί, δικηγόροι και μέλη ΜΚΟ.

«Έχω ακούσει ότι λειτουργούσε κύκλωμα με ψυχιάτρους, ψυχολόγους και δικηγόρο, αλλά χωρίς να έχω περαιτέρω γνώση και ενημέρωση», δήλωσε ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου της Λέσβου.

Μεταναστευτικό: Στο μικροσκόπιο οι ΜΚΟ – Βαριές καταγγελίες από Κουμουτσάκο

Άνδρας μετανάστης με γνωμάτευση... γυναικολόγου 

Φαίνεται απίστευτο κι όμως συνέβη σε νησί του Ανατολικού Αιγαίου, όπου εμφανίστηκε άντρας μετανάστης να έχει ιατρικό πιστοποιητικό από... γυναικολόγο.

Σύμφωνα με όσα είπε μέλος της ΜΚΟ «Γιατροί του Κόσμου», υπήρχαν χαρτιά που δεν αντιστοιχούσαν ούτε στον άνθρωπο, ούτε σε αυτό που είχε.

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό - Τι αλλάζει στη δράση των ΜΚΟ

Πλιάτσικο μεταναστών σε αποθήκες νοσοκομείου της Λέρου 

Την ίδια στιγμή, σοκάρουν οι εικόνες από το πλιάτσικο των μεταναστών στις αποθήκες του νοσοκομείου Λέρου, που αποκαλύφθηκε ότι είχε συμβεί στα τέλη του 2019.

Μεταξύ άλλων «εξαφάνισαν» πλυντήρια, κλιματιστικά, κρεβάτια, καθίσματα γραφείου, αναπηρικά αμαξίδια, θερμοσίφωνες, Η/Υ, οθόνες, πυροσβεστήρες ακόμα και χειρουργικά εργαλεία. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top