ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης: Η απάντηση της καθηγήτριας για την επίθεση του μαθητή

Στο βίντεο ακούγεται να την τραμπουκίζει για να του σβήσει μία απουσία

Δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star

Κατάληψη πραγματοποιούν σήμερα οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κορδελιού, μετά τον σάλο που προκλήθηκε, χθες, με το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει μαθητή να τραμπουκίζει καθηγήτρια, προκειμένου να του σβήσει μια απουσία. Εν τω μεταξύ, τη δική της απάντηση δίνει η καθηγήτρια σχετικά με το περιστατικό, το οποίο -υπενθυμίζεται- έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο, τον Ιανουαρίου του 2019.

«Θα σας κάψω όλους, ρε»: Μαθητής τραμπουκίζει καθηγήτρια

Με πανό που γράφει «όχι μαθητές στα δικαστήρια» και την κατάληψη του σχολείου τους, θέλησαν να εκφράσουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ τη συμπαράστασή τους στον συμμαθητή τους και την αντίθεσή τους σε ενδεχόμενο ποινικής του δίωξης. Παράλληλα, κατάληψη πραγματοποιούν και μαθητές άλλου γυμνασίου που βρίσκεται στην περιοχή, σύμφωνα με το voria.gr. 

Για το περσινό περιστατικό, ο μαθητής είχε τιμωρηθεί τότε με αποβολή. Υπενθυμίζεται ότι το βίντεο είδε τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας και σε αυτό απεικονίζεται μαθητής να βρίζει, να φωνάζει και να απειλεί την καθηγήτρια του για να του σβήσει μια απουσία. 

Η απάντηση της καθηγήτριας 

Η καθηγήτρια ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμη στη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον μαθητή. Την ίδια στάση κρατάει ακόμη και τώρα: «Με τα παιδιά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας πρέπει να είμαστε σαν σε εκκλησία. Όμως ακόμη και αν τα παιδιά δεν κάνουν ησυχία μέσα στην τάξη, εγώ πρέπει να είμαι ψύχραιμη. Είμαι εκπαιδευτικός και πρέπει να δείχνω τον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top