Εγνατία: Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Σοκαρισμένος ο οδηγός

Δεν έχει τελειωμό η «αιμοτοχυσία» στην άσφαλτο. Κατέληξε στο νοσοκομείο, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία 44χρονη, η οποία ως συνεπιβάτιδα σε μοτοσυκλέτα είχε πέσει σε... λακούβα στον Ασπρόπυργο.

Ακόμα, το πρωί του Σαββάτου συνέβη ακόμα ένα δυστύχημα. Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  

«Είναι δύσκολη η στιγμή...», αυτά είναι τα μόνα λόγια που ψέλλισε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος φανερά σοκαρισμένος δεν έχει καταλάβει ακόμα πως παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένο, όταν αυτός προσπάθησε να διασχίσει την οδό Εγνατία, στο ύψος του Ι.Ν Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να διασχίσει την Εγνατία από σημείο, όπου δεν υπάρχει διάβαση πεζών. 

Τροχαίο στον Ασπρόπυργο

«Παγίδες θανάτου» αποτελούν οι λακκούβες που βρίσκει κανείς σε πολλούς δρόμους της Αθήνας. Δεν φαίνονται είτε όταν είναι καλυμμένες με νερά, είτε όταν βρίσκονται σε δρόμους χωρίς φωτισμό.

Μια τέτοια λακκούβα καλυμμένη με νερό στην περιοχή Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο στάθηκε μοιραία για τη Ρένα. Τον περασμένο μήνα και ενώ ήταν συνεπιβάτιδα σε μοτοσυκλέτα, έπεσε μέσα και το σώμα της άτυχης 44χρονης εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι. 

Η Ρένα έδωσε πολυήμερη και γενναία μάχη στην εντατική, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματα της. Παρά την τραγική της απώλεια η "φονική" λακκούβα δεν έχει ακόμη κλείσει.          


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top