Αποκλειστικό STAR: Διάρρηξη on camera σε σπίτι αστυνομικού

Στο Κερατσίνι

Έναν θρασύτατο διαρρήκτη κατέγραψαν οι κάμερες του σπιτιού ενός αστυνομικού στο Κερατσίνι. Όπως θα δείτε κινήθηκε με έναν αριστοτεχνικό τρόπο.   

Ο νεαρός με ακάλυπτα χαρακτηριστικά πλησιάζει το σπίτι και ανοίγει με προσοχή την εξωτερική πόρτα. Κινείται αθόρυβα μπροστά στην είσοδο και δεν πτοείται ούτε τη στιγμή που ανιχνεύεται η κίνηση του και ανοίγει το φως. Μένει προσηλωμένος στον στόχο του. Πλησιάζει το ταξί, το οποίο ανήκει σε ένα μέλος της οικογένειας του αστυνομικού και με μια αριστοτεχνική κίνηση, σπάει το τζάμι χωρίς να ακουστεί το παραμικρό.

Οι κάμερες στο μικρό στενό του Κερατσινίου καταγράφουν τον διαρρηκτή - αίλουρο να μπαίνει μέσα στο ταξί και να το κάνει άνω κάτω προσπαθώντας να βρει κάποιο αντικείμενο αξίας. Μένει μέσα στο αυτοκίνητο μόλις δυο λεπτά. Χρησιμοποιεί τον φακό του κινητού τηλεφώνου για να ψάξει σε όλους τους χώρους. 

Τελικά, ο θρασύτατος διαρρήκτης έφυγε με άδεια χέρια και χωρίς να τον έχει αντιληφθεί κανείς. Τα θύματα δημοσιοποιούν το βίντεο με τον δράση του για να προειδοποιήσουν και άλλους, όπως λένε...


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top