Η Τζούλι Κρόου ήρθε στη Ζάκυνθο για διακοπές το περασμένο καλοκαίρι. Έπεσε θύμα βιασμού και έκτοτε η ζωή της έγινε εφιάλτης. Στις 4 Νοεμβρίου, οι γονείς της την βρήκαν νεκρή.
Όλα συνέβησαν στις 18 Αυγούστου, όταν η βρετανίδα τουρίστρια διασκέδαζε σε κλαμπ του νησιού με τις φίλες της. Ένας ξανθός άνδρας που της συστήθηκε ως Κρις από τη Σουηδία της έδωσε κάτι να πιει. Την επόμενη μέρα, ξύπνησε με μελανιές και αίμα στο κρεβάτι της. Δεν θυμόταν τίποτα, είχε όμως κακό προαίσθημα. Όταν συνήλθε, ήταν πεπεισμένη ότι την είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά με χάπι βιασμού.
«Ως χάπια βιασμού εννοούμε, στην ελληνική αγορά, ναρκωτικές ή υπνωτικές ουσίες που κυκλοφορούν με ειδική συνταγή γιατρού. Την πρώτη θέση, καταλαμβάνει μια ναρκωτική ουσία που ονομάζεται GHΒ και είναι πολύ διαδεδομένη στο δυτικό κόσμο» αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης στην κάμερα του Star.
Ο ψυχίατρος και ψυχοθεραπευτής δηλώνει, επίσης, χαρακτηριστικά: «Είναι δύσκολο κανείς να αμυνθεί σε αυτό το φαινόμενο. Να προσέχουμε το ποτό μας και να μην έχουμε εύκολες και επιπολαίες συναναστροφές».
Η Τζούλι ίσως να μην ήξερε τίποτα από αυτά και το πλήρωσε με τη ζωή της. Αν και δέχτηκε ψυχολογική βοήθεια, δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει.
«Η κόρη μου είχε στοιχειωθεί από τη σκέψη ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της. Φοβόταν ότι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη», δηλώνει η μητέρα της άτυχης τουρίστριας.
Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.