Δολοφονία Πετράλωνα: «Σηκωτός» μπήκε στο δικαστήριο ο 21χρονος

Ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος

Δείτε στο βίντεο το αναλυτικό ρεπορτάζ του Star.

Πριν λίγη ώρα, ολοκληρώθηκε η απολογία του 21χρονου που κατηγορείται ότι δολοφόνησε και τεμάχισε το νονό του, την Πρωτοχρονιά στα Πετράλωνα. Ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο δράστης χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Παρόλο που τις προηγούμενες μέρες, ο κατηγορούμενος ήταν αρκετά συνεργάσιμος με τις αρχές, σήμερα οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να τον βάλουν «σηκωτό» μέσα στο δικαστικό μέγαρο, καθώς ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. 

Ο νεαρός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 52χρονου νονού του στα Πετράλωνα, είχε ομολογήσει στις πράξεις του, λέγοντας πως το θύμα ασκούσε βία στη μητέρα του.

Έγκλημα Πετράλωνα: «Δεν τον σκότωσα μόνος μου… δύο το κάναμε»

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο «κακός» μου εαυτός», φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση του ο 21χρονος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε μια ψυχιατρικής κλινική. 

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να πετά σακούλες στα σκουπίδια

Φαίνεται μάλιστα πως, κατά το παρελθόν, είχε σκεφτεί και πάλι να σκοτώσει τον νονό του με ένα τσεκούρι, αλλά τελικά το έκανε με έναν μπαλτά στον ύπνο του και, στην συνέχεια, τον έβαλε σε τέσσερις σακούλες και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον 21χρονο σηκωτό στο δικαστικό μέγαρο, καθώς ήταν ιδιαίτερα επιθετικός/ Φωτογραφία: Intimenews

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 52χρονος είχε να εμφανιστεί μέρες στο καφενείο, όπου σύχναζε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι φίλοι του, οι οποίοι τον αναζήτησαν στο σπίτι του βαφτισιμιού του, όπου φιλοξενούταν τα τελευταία δύο χρόνια. 

Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το πτώμα του 52χρονου στη χωματερή

Εκεί, ο 21χρονος τους είπε ότι τον είχε σκοτώσει και τον είχε πετάξει στον κάδο απορριμμάτων. 

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι, όπου βρήκε κηλίδες αίματος σε όλα τα δωμάτια, όμως δεν βρήκαν το πτώμα του άδικου άνδρας ούτε στους κάδους απορριμμάτων, ούτε και στη χωματερή των Άνω Λιοσίων. 

 Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top