Έγκλημα Πετράλωνα: «Δεν τον σκότωσα μόνος μου… δύο το κάναμε»

Η κυνική ομολογία του 21χρονου για τη δολοφονία του νονού τους

Παγωμένοι από τρόμο έμειναν οι αστυνομικοί από την κυνικότητα με την οποία περιέγραψε ο 21χρονος, πώς δολοφόνησε και τεμάχισε τον νονό του στο σπίτι τους στα Πετράλωνα

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του φρικτού εγκλήματος, παραδέχθηκε ότι είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία του 52χρονου νονού του γιατί κακοποιούσε τη μητέρα του. 

Πετράλωνα: Αυτός είναι ο 21χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον νονό του

«Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μια φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα. Δύο το κάναμε. Δεν το έκανα μόνος μου. Εγώ και ο «κακός» μου εαυτός», φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση του ο 21χρονος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ant1.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά δεν έχει καταγραφεί ο εγκλεισμός του σε μια ψυχιατρικής κλινική. 

Πετράλωνα: «Τον σκότωσα γιατί έδερνε τη μητέρα μου»

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ήταν ήρεμος κατά την κράτησή του και ενοχλήθηκε μόνο όταν άκουσε έναν δημοσιογράφο να μεταδίδει λάθος την ηλικία του σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ. 

Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το πτώμα του 52χρονου στη χωματερή

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Πετράλωνα: Κάμερα κατέγραψε τον 21χρονο να πετά σακούλες στα σκουπίδια

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία μέχρι τη Παρασκευή 3 Ιανουαρίου προκειμένου να απολογηθεί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 52χρονος είχε να εμφανιστεί μέρες στο καφενείο, όπου σύχναζε με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι φίλοι του, οι οποίοι τον αναζήτησαν στο σπίτι του βαφτισιμιού του, όπου φιλοξενούταν τα τελευταία δύο χρόνια. 

Πετράλωνα: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του 52χρονου

Εκεί, ο 21χρονος τους είπε ότι τον είχε σκοτώσει και τον είχε πετάξει στον κάδο απορριμμάτων. 

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνες στο σπίτι, όπου βρήκε κηλίδες αίματος σε όλα τα δωμάτια, όμως δεν βρήκαν το πτώμα του άδικου άνδρας ούτε στους κάδους απορριμμάτων, ούτε και στη χωματερή των Άνω Λιοσίων. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top