Δάφνη: Άνδρας με μαχαίρι επιτέθηκε σε φοιτήτριες

Πετάχτηκε ξαφνικά από τις φυλλωσιές του πάρκου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από καταγγελίες στη Δάφνη, σύμφωνα με τις οποίες ένας άνδρας με μαχαίρι ακολουθεί ανήλικες μαθήτριες, την ώρα που σχολάνε. 

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Σωτηρόπουλο, γονείς και μαθητές σε Γυμνάσιο της περιοχής είναι ανάστατοι από χθες. 

Όπως κατήγγειλε με ανάρτηση του στο διαδίκτυο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, τρία κορίτσια της Α΄τάξης την ώρα που σχολούσαν και επέστρεφαν στο σπίτι τους δέχτηκαν επίθεση από τον μυστηριώδη άνδρα.

Η ενέδρα στήθηκε στην οδό Δαρδανελλίων. Ο δράστης φέρεται να περίμενε έως ότου σχολάσουν τα τρία κοριτσάκια. Όταν η μία μαθήτρια έμεινε λίγο πίσω για να δέσει τα κορδόνια της, ένας άνδρας πετάχτηκε ξαφνικά μέσα από τις φυλλωσιές του πάρκου, έβγαλε από το μανίκι του ένα μαχαίρι και πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τις δύο φίλες της.

Οι μαθήτριες τρομοκρατημένες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.Σύμφωνα με τις περιγραφές ο δράστης φέρεται να είναι 35-40 ετών, έχει γένια και είναι εύσωμος.

Άγνωστα είναι ακόμη τα κίνητρα του δράστη της απόπειρας επίθεσης. Ήταν ληστής, ήθελε δηλαδή με την απειλή  μαχαιριού να αρπάξει τα κινητά των κοριτσιών ή μήπως επίδοξος βιαστής και ήθελε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες επιθυμίες του; 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top