«Καρατέκα» ένας από τους κατηγορούμενους της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

Εκπαίδευε τους μαθητές του να προστατεύονται από… απατεώνες!

Αδυναμία στις πολεμικές τέχνες είχε ο ένας από τους τρομοκράτες της Επαναστατικής Αυτοάμυνας. Μάλιστα, όπως βλέπουμε σε βίντεο-ντοκουμέντο μετά την αποφυλάκιση του 2018, παρέδιδε μαθήματα κινέζικης αυτοάμυνας .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο άνδρας που παρέδιδε μαθήματα πολεμικών τεχνών είναι ο... καρατέκα της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας». Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση, ενώ έχει καταδικαστεί για τον Επαναστατικό αγώνα

Με μεγάλη άνεση στην κάμερα δείχνει στους μαθητές του πως να προστατεύουν τον εαυτό τους από απατεώνες όπως θα τον ακούσετε να λέει σε παλαιότερη συνέντευξή του ως δάσκαλος πολεμικής τέχνης.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία των τρομοκρατών στον Χολαργό

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Προφυλακίστηκαν οι δύο- Αρνούνται τις κατηγορίες

Οι εικόνες αυτές είναι λίγο καιρό μετά την αποφυλάκιση του το 2018. Ο Σταθόπουλος ήθελε να πείσει τον εαυτό του ότι είχε αφήσει πίσω το κακό παρελθόν και την τρομοκρατία. Έδινε συνεντεύξεις και συμβούλευε τους συναδέλφους του πως να είναι σωστοί δάσκαλοι.

Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ο οποίος φέρεται να ήταν εκείνος που συμμετείχε στη ληστεία στον Χολαργό με τον καταζητούμενο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, δε σταματούσε να ανεβάζει στο διαδίκτυο φωτογραφίες απο την νέα του ζωή. Υπέγραφε μάλιστα ως... sifu, δηλαδή  δάσκαλος της  πολεμικής τέχνης  Γουίν-τσουν η οποία έχει τις ρίζες της στη Νότια Κίνα. 

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική ο Σταθόπουλος μαζί με τον Μπάκα, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της γιάφκας στον Χολαργό, ήταν τα δυο πρόσωπα που έπλυναν με χλωρίνη τη γιάφκα της Κυψέλης, αφού πρώτα μετέφεραν  όλο το οπλοστάσιο που βρισκόταν εκεί.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top