Θεσσαλονίκη: Απήγαγαν και βίασαν ανήλικο για 200 ευρώ

Βιντεοσκόπησαν τη φρικιαστική πράξη και τον απειλούσαν

περιπολικό

Έναν εφιάλτη έζησε στα χέρια ομοεθνών του ένας ανήλικος Πακιστανός στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος στην αστυνομία στις 2 Νοεμβρίου δύο άνδρες, 24 και 28 ετών, τον οδήγησαν σε κατάστημα στη Μενεμένη και αφού τον χτύπησαν τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο και να ζητήσει να τους δώσει λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο. 

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες δε σταμάτησαν όμως εκεί. Τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του και τον βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τους τηλέφωνο, απειλώντας τον ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα έγιναν. 

Στη συνέχεια τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του, ενώ ο 28χρονος παραφύλαγε για να μην τους καταλάβει κανένας.

Αφού πήραν 200 ευρώ από τον συγγενή του ανήλικου, τον μετέφεραν στο σπίτι, όπου διέμενε ο ένας από αυτούς και τον απελευθέρωσαν στις 3 Νοεμβρίου.

Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο περιείχε πορνογραφικό υλικό. 

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star υπάρχουν τουλάχιστον δέκα περιστατικά κάθε χρόνο κακοποιημένων ανθρώπων, ακόμα και σεξουαλικά, ανάμεσά τους και ανήλικοι. Τα περιστατικά όμως είναι πολύ περισσότερα, όμως πολλοί μετανάστες δεν τα καταγγέλλουν στην αστυνομία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top