Μετρό: Συχνότερα δρομολόγια της Κυριακές – Παράταση ωραρίου τα Χριστούγεννα

Οι αλλαγές έχουν δρομολογηθεί από τη νέα διοίκηση της ΣΤΑΣΥ

Συρμός Μετρό εν κινήσει

Αλλαγές έρχονται στη λειτουργία των γραμμών του Μετρό, οι οποίες αναμένεται να διευκολύνουν τους επιβάτες ιδιαίτερα τις Κυριακές αλλά και τις εορταστικές περιόδους.

Γραμμή 4 του Μετρό: Οι δρόμοι όπου θα κατασκευαστούν οι 15 σταθμοί

Μετρό: Aυτοί είναι όλοι οι σταθμοί της Γραμμής 4

Συγκεκριμένα αυξάνεται η συχνότητα των δρομολογίων και τις Κυριακές, σε συνδυασμό με εμπορικές δράσεις ώστε να στηριχτεί το εμπορικό τρίγωνο. Παράλληλα παρατείνεται η λειτουργία του Μετρό την εορταστική περίοδο και σε μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις για την διευκόλυνση και οικονομική μετάβαση των πολιτών σε αυτές.

Μετρό Σύνταγμα: Επεισοδιακή σύλληψη μικροπωλητή με φωνές και κλάματα

ΜΜΜ: Μείωση εισιτηρίων εξετάζει η κυβέρνηση

Οι αλλαγές αυτές έχουν δρομολογηθεί από τη νέα διοίκηση της ΣΤΑΣΥ. Μιλώντας στον skai, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Γιώργος Θωμόπουλος, αποκάλυψε ακόμα ότι:

  • Ολοκληρώνεται, σε συνεργασία με την Αττικό Μετρό, η ανακαίνιση του τροχαίου υλικού του στόλου των οχημάτων 8ης παραλαβής της Γραμμής 1 (κατασκευής του 1985).
  • Δρομολογείται η απόκτηση επτά (7) διερευματικών συρμών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δρομολογίων προς το αεροδρόμιο της Αθήνας.
  • Θα συνεχίσει να βελτιώνεται η συχνότητα των δρομολογίων των Γραμμών 2 και 3, με έμφαση στις ώρες αιχμής.
  • Παράλληλα, όπως σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, έχουν αρχίσει τα πρώτα πιλοτικά (μη επιβατικά) δρομολόγια του Τραμ στον Πειραιά, στο πλαίσιο επέκτασης της Γραμμής προς το  μεγαλύτερο λιμάνι της χώρα.
     
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top