Αμαλιάδα: Μαχαίρωσε τον 15χρονο συμμαθητή του μέσα στο σχολείο

Στα χέρια της αστυνομίας ο νεαρός - Παραδόθηκε τέσσερις ώρες αργότερα

Ακούστε στο βίντεο όσα δήλωσε στο star.gr ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλης Δημητρέλλος

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας, καθώς ένας 15χρονος μαθητής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι μέσα στο σχολείο του από συμμαθητή του μετά από καβγά. 

Κρήτη: Το μήνυμα της δασκάλας που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα μαθητή της

Όπως ανέφερε στο star.gr ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, Βασίλης Δημητρέλλος, ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. 

Είναι εκτός κινδύνου ο μαθητής. Από ότι φαίνεται δεν είναι κάτι σοβαρό. Φέρει δύο τραύματα, ένα στο χέρι και ένα στην ωμοπλάτη

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί επίσης αν η επίθεση έγινε με μαχαίρι ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. 

«Δε θεωρώ ότι είναι κάποιος σοβαρός λόγος. Είναι κάτι το οποίο διερευνάται» ανέφερε ο κ. Δημητρέλλος. 

Παρά τον πανικό που επικράτησε στο σχολείο τα μαθήματα συνεχίστηκαν κανονικά. Ο νεαρός παραδόθηκε στην αστυνομία λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ανηλίκων.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top