Κρήτη: Το μήνυμα της δασκάλας που ξυλοκοπήθηκε από πατέρα μαθητή της

«Η απόφαση του δικαστηρίου βάζει φραγμό στη βία στα σχολεία»

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Την ικανοποίησή της εκφράζει η δασκάλα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα μαθητή της στην Κρήτη, μετά από την απόφαση του Δικαστηρίου να καταδικάσει τον 38χρονο σε φυλάκιση τεσσάρων ετών χωρίς αναστολή. 

Ξυλοδαρμός δασκάλας: «Την έσερνε από τα μαλλιά και τη χτυπούσε»

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η απόφαση αυτή «βάζει φραγμό στη βία στα σχολεία» ενώ παράλληλα ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν. 

Η δικαιοσύνη χθες με την απόφαση και τις ποινές που επέβαλε, έβαλε φραγμό στη βία στα σχολεία. Η ασφάλεια στη μόρφωση και την εργασία, αποτελούν δικαίωμα όλων των πολιτών ανεξαρτήτως φύλου, θρησκείας, ηλικίας και φυλετικών διαφορών. Η αλληλεγγύη και ο κοινός αγώνας για τα παραπάνω είναι ο μόνος δρόμος για να βαδίσουμε σε μια κοινωνία που θέλει να ονομάζεται πολιτισμένη

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο  38χρονος γονέας πήγε να παραλάβει από το σχολείο τα παιδιά του ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, αλλά επειδή υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, η δασκάλα αρνήθηκε να του τα δώσει, με αποτέλεσμα να την ξυλοκοπήσει.

Χανιά: Πατέρας χτύπησε τη δασκάλα του παιδιού του

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top